ADM Elektrik’ten gelen açıklamaya göre, arıza onarım ve bakım çalışmaları kapsamında 22 Nisan 2026 Çarşamba günü 10.00 ile 11.00 saatleri arasında İkizce ve Kozağaç mahallelerinin tamamında planlı elektrik kesintisi uygulanacak. Ayrıca ÖTM aboneleri ile GES üretim tesislerinin de kesintiden etkileneceği duyuruldu.
Açıklamada, planlı kesintinin elektrik şebekesinin daha güvenli ve verimli çalışmasını sağlamak amacıyla yapılacak bakım ve arıza giderme çalışmaları kapsamında gerçekleştirileceği belirtildi. Bu süreçte bölgede enerji verilemeyeceği ifade edilirken, ekiplerin çalışmalarını belirlenen zaman dilimi içinde tamamlamayı hedeflediği kaydedildi.
Yetkililer, kesintiden etkilenecek vatandaşlara önceden gerekli önlemleri almaları yönünde uyarıda bulundu. Çalışmaların planlanandan erken tamamlanması durumunda ise elektrik enerjisinin belirtilen saatten önce yeniden verilebileceği ifade edildi.




