Şahan, aday olmayacağını ifade eden Kamil Ceylan’ın kararını değiştirerek tekrar aday olması üzerine diğer belediye başkan aday adayı Hasan Aslan lehine aday adaylığından çekildiklerini açıkladılar. 

MUĞLA YİNE DEPREMLE SARSILDI; PANİK OLUŞTU MUĞLA YİNE DEPREMLE SARSILDI; PANİK OLUŞTU

Mevcut Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde sağlık sorunlarından dolayı tekrar aday olmayacağını açıklamıştı. Bunun üzerine Köyceğiz AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı için Hasan Aslan, Nadi Pirci, Şahan Şahan, Kazım Palancıoğlu ve Mehmet İlhan başvuru yapmıştı. Aradan geçen süre sonunda geçtiğimiz günlerde Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla Teşkilatı ile buluşma programına katılan mevcut Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan 2024 yerel seçimlerinde tekrar aday olduğunu ifade etmişti.
 

KÖYCEĞİZ AK PARTİ’DE ÜÇ ADAY ADAYI KALDI
 

Recep Tayyip Erdoğan arasa bu dönem aday olmayacağını ifade ettiği söylenen Kamil Ceylan’ın kararını değiştirerek tekrar aday olacağını açıklaması üzerine AK Parti Köyceğiz Belediye Başkan Aday Adayları Kazım Palancıoğlu, Nadi Pirci ve Şahan Şahan diğer belediye başkan aday adayı Hasan Aslan lehine aday adaylığından çekildiklerini açıkladılar. Hasan Aslan lehine çekilen aday adayları arasında Mehmet İlhan yer almadı. Böylece Köyceğiz’de AK Parti’de mevcut belediye başkan ı Kamil Ceylan ile beraber aday adayı olarak Hasan Aslan ve Mehmet İlhan yer alıyor.
 

“KAZIM PALANCIOĞLU, NADİ PİRCİ VE ŞAHAN ŞAHAN YAZILI AÇIKLAMA YAPTILAR”
 

Hasan Aslan lehine aday adaylığından çekildiklerini açıklayan Kazım Palancıoğlu, Nadi Pirci ve Şahan Şahan yazılı bir açıklama yaptılar. Yapılan açıklamada  “ Hali hazırda partimizde belediye Başkanı olan kamil ceylan beyefendi’nin aday olmayacağını beyanı üzerine doğup büyüdüğümüz ilçemize hem AK Parti belediyeciliğinin devamı mahiyetinde hizmet etmek hem de gönül verdiğimiz davanın çatısı adlında mevcudu daha da ileriye taşıma amacıyla aday adaylığımızı açıklamıştık.

Aday adaylığımızı açıkladığımız günden bu güne gerek partimizin ilçe başkanı gerekse de parti teşkilatımızın değerli üyeleri ve ilçemizin ileri gelen yerel aktörleri, STK’lar ve mahalle muhtarlarımız ile yaptığımız görüşmeler sonucunda dört aday adayı olarak içimizden Hasan Arslan Beyefendi lehine çekilme kararı aldık. Bu süreçte aday adayları olarak belirlediğimiz isim olan Hasan Bey’i seçim sürecinin tamamında tüm imkânlarımız ile destekleyerek yanında ve yardımcısı olacağımız gibi, kendisinin başkan seçilmesi durumunda ihtiyaç duyduğu her konuda yanında ve yardımcısı olacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz. Bu kararımızın ilçemize ve davasına gönülden bağlı olduğumuz Ak partimize önemli kazanımlar sağlayacağı düşünceleri ile Rabbimizden çıktığımız yolda bizlere kolaylık vermesini diliyoruz” dediler.