AK Parti 28'inci Dönem Muğla milletvekili adayı Kadem Mete ilk olarak Ak Parti Dalaman İlçe Başkanlığı'ndaydı. Burada Kadem Mete'yi Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, AK Parti Dalaman İlçe Başkanı Şefik Oğuz, AK Parti Muğla milletvekili adayı Hakan Fevzi İlhan ve partililer karşıladı. Burada partililere seslenen AK Parti Muğla milletvekili adayı Kadem Mete daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Takar ve Esnaf ve Sanatlarlar Kredi ve Kooperatifi Başkanmız Üzeyir Gökmen ile bir araya geldi. 

AK Parti Muğla milletvekili adayı Kadem Mete yürütülen saha çalışmaları ile ilgili Haber48 Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Kadem Mete; "Gerçekten sahada oldukça güzel karşılık alıyoruz. Özellikle belediyesi bizde olan yerlerde. Belediyelerimizin burada yapmış olduğu hizmetlerin büyük bir etkisi var. Vatandaşların teveccühü üst noktada. Televizyonlarda bahsedilen anketlere kesinlikle alakalı değil. Çok daha güzel ve güçlü bir şekilde ipi göğüsleyeceğimizi düşünüyorum." dedi.

ERDOĞAN, ÖZEL’İ BUGÜN KABUL EDECEK! CHP’LİLER NE DİYOR? ERDOĞAN, ÖZEL’İ BUGÜN KABUL EDECEK! CHP’LİLER NE DİYOR?


30 Nisan Pazar günü 1000A Yapı Ortaca Belediyespor ile Yatağanspor arasında oynanacak olan Bölgesel Amatör Lig baraj müsabakası ile ilgili olarak milletvekili adayı Kadem Mete; "Biz Muğla milletvekiliyiz. Her iki takım da bizim takımımız. Sporu güzel yapan rekabet. Centilmenlik içerisinde olursa çok daha güzel oluyor. Spor yapmanın amacı da bu. Güzel bir maç olmasını diliyorum. Hak eden kazansın." ifadelerini kullandı.

AK Parti Muğla milletvekili Hakan Fevzi İlhan'ın da bulunduğu ziyarette Kadem Mete, İlhan ile ilgili; "Hakan kardeşim genç bir kardeşim. Onun ilçe başkanlığı yaptığı dönem ben il başkanıydım. Hakan bey bizim belediye başkan adayımız olacaktı. Ama ittifaktaki anlaşma gereği bir önceki yıl MHP Ortaca'da Ak Parti'den daha fazla oy aldığı için Ortaca'da Milliyetçi Hareket Partili bir arkadaşımızın aday olmasına karar verdik. Yoksa şimdi Hakan kardeşim Belediye Başkanı sıfatıyla yanımızda olacaktı. O seçimde de çok büyük bir katkısı olduğunu gördük. Çok sevilen bir arkadaşımız. Şuanda milletvekili adayı olarak yanımızda. Bundan sonrası için de başka hedefleri olduğuna eminim." şeklinde konuştu.

Hakan Fevzi İlhan ise seçim çalışmaları hakkında; "Sahalardayız, sıkılmadık el bırakmayacağız." dedi. BAL Ligi baraj müsabakası ile ilgili de "Ortaca'nın bir sloganı vardır. Sen yoksan bir kişi eksiğiz der Ortacalılar. Kalabalık şekilde katılacağız inşallah." ifadelerini kullandı.