27'nci dönem AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan programda yaptığı konuşmasına siyasetin uzun soluklu bir maraton olduğunu belirterek başladı. Gökcan; "2003 yılında Ak Parti'ye üye oldum. Ak Parti'de yıllarca sizlerle birlikte çalıştık. 2018 seçimlerinde Muğla milletvekilliği ile taçlandırdık." dedi. 

İYİ PARTİ’NİN KURULTAYI BUGÜN! AKŞENER VEDA MI EDİYOR? İYİ PARTİ’NİN KURULTAYI BUGÜN! AKŞENER VEDA MI EDİYOR?

Milletvekilliği süresince herkesin gönlünde taht kurmak için kendine söz verdiğini belirten Yelda Erol Gökcan; "Siyasette nasıl geldiğinizden daha çok nasıl bıraktığınız önemli. 5 yıllık dönemde her zaman yanımda oldunuz. Dalaman halkını ben çok seviyorum. Benden yana hakkım varsa helal, hoş olsun. Sizlerin de hakkınızı helal etmenizi istiyorum." şeklinde konuştu. 

"BU SEVDA BURADA BİTMEZ"
Muğla için yapılacak çok şeyin olduğunu belirten AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan; "Bundan sonraki süreçte Muğla'mız için çalışmaya, koşmaya devam edeceğiz. Yeryüzü cenneti Muğlamıza, bu memleketimize daha yapacak çok işimiz var. Bu sevda burada bitmez." dedi. Gökcan'a konuşmasının ardından AK Parti Dalaman İlçe Başkanı Şefik Oğuz tarafından teşekkür plaketi verildi. 

Programın ardından 27'nci dönem AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, AK Parti Dalaman İlçe Başkanı Şefik Oğuz ve Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş Haber48 Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

AK Parti siyasetine 2003 yılında üyelikle başladığını ifade eden AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan görev yaptığı alanları sıralarken; "İl Başkan yardımcılığı, il kadın kolları başkanlığı, il genel meclis üyesi adaylığı, Muğla'dan seçilen ilk kadın kolları MKYK üyesi, Sayın Binali Bey'le birlikte ana kademe MKYK üyesi, Genel merkez tanıtım ve medyadan sorumlu başkan yardımcıılığı, en son milletvekilliği. Tabi bu teşkilatla birlikte yaklaşık 20 yıldır sahadayız. 20 yıldır çok yerel seçim, genel seçim geçirdik. Birçok ilçe başkanımla, kadın kolları başkanımla birlikte çalıştık." dedi.

28'inci dönemde aday listesinde yer almadığını belireten Milletvekili Gökcan; "27'nci dönem milletvekili olarak sahadayım. Bütün ilçeleri ziyaret ediyorum. Hem teşekkür ediyorum hem onlarla helalleşiyorum. Çok güzel bir dönem geçirdik. Çok güzel işler yaptık. Muğla'ya çok güzel yatırımlar yaptık. 2019 yerel seçimlerinde Dalaman Belediyesi'ni Ak Belediyecilikle buluşturduk. Kıymetli Belediye Başkanım her hafta sonu Ankara'daydı. Ankara'daki bakanlıklarda Dalaman ve Muğla'ya yapılacak olan yatırımların takibinde bulunduk." dedi.

ŞEFİK OĞUZ: "SÜREKLİ UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK"
Milletvekili Gökcan'ın ardından gazeteimze konuşan AK Parti Dalaman İlçe Başkanı Şefik Oğuz, "Sayın milletvekilimize çok teşekkür ediyorum. Bugün bizlerle beraberdi. Sizler de şahit oldunuz. Salondaki kalabalık sayın milletvekilimizin parti binamızı ziyaret ettiğini duyunca herkes buraya akın akın geldi. Vekilimle ilçe başkanlığı sürecimde Dalaman Belediyemizle beraber sürekli uyum içinde çalıştık. Teşkilatım adına sayın milletvekilime çok teşekkür ederim. Şöyle de bir şey diyebilirim; sakar üstünün abisi varsa bizim de ablamız vardı." ifadelerini kullandı.

MUHAMMET KARAKUŞ: "BİZ BİR AİLE GİBİYDİK"
Haber48 Gazetesi'ne konuşan Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş; "Muğla'da 7 belediye olarak büyük yatırımlar aldık. Teşkilattan gelme bir milletvekilinin ayrıcalığını biz bu dönemde yaşadık. Dalaman Belediyesi'nin bütçesinin en güçlü olduğu dönem bu dönem. Ben ilk Belediye Başkanı olduğumda, Ankara'da Cumhurbaşkanımız Külliye'de bir toplantı yaptığında ben aldığım yatırımları liste halinde getirdiğinde Mali işler müdürüm bana şunu söyledi "Bu kredileri nasıl ödeyeceğiz?" Dedim ki sayın müdürüm bunların hepsi hibe. Dalaman Belediyesi hibeden bile haberi yokken biz bu dönem 30 tane sadece araç, 1 milyon 250 bin metrekare kilit parke, 250 kilometre 4 yılda hizmet ettik. Parklar, halı sahalar, tenis kortları, saymakla bitiremeyiz. Kille'deki tesisimiz. Yeni bitirmek üzere olduğumuz C tipi mesire alanlarımız. Bunlar kolay şeyler değil. Burada gerçekten sayın milletvekillerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bizi sahiplendiler. Biz gerçekten bir abi kardeş gibi, bir aile gibiydik." dedi.

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan konuşmasını; "Yeryüzü cenneti Muğlalı olmaktan her zaman gurur duydum. Memleketim cennet. Memleketimin insanı iyi insan, hoşgörülü insan. Bu güzel memleketime, hemşehrilerime hizmet etmekten her zaman büyük bir onur ve gurur duydum. Ben tüm Muğlalı hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 5 yıllık milletvekilliği dönemimde her zaman onların gücünü yanında hissettim. Bundan sonraki süreçte de güzel cennet Muğla için çalışmaya, koşmaya devam edeceğiz. Bu sevda burada bitmez." sözleriyle sonlandırdı.