FETHİYE’DE AVUKATIN EŞİNDEN ESRARENGİZ KAYBOLUŞ! FETHİYE’DE AVUKATIN EŞİNDEN ESRARENGİZ KAYBOLUŞ!

AK Parti Fethiye Teşkilatı’nda 13 isim belediye başkan aday adayı olarak başvuru yaptı. Uzun bir süre aday adayları belediye başkan adayı olarak atanmayı bekledi. Ardından Datça ve Ortaca ilçeleri ile beraber Fethiye’de de MHP’li belediye başkan adayı ile seçime gidileceği açıklandı. Yapılan bu açıklamadan sonra AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nda sessizlik olurken MHP Teşkilatı’nda aday belirleme heyecanı başladı.

MHP Fethiye Teşkilatı’nda Hakan Kürşat Gönül, Cengiz Çay, Mehmet Üyük, Özlem Balcı gibi isimler belediye başkan adayı olarak konuşulmaya başladı. Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları’ndan bazıları ise MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı olabilmek için çalışma içerisine girdiler. Fethiye AK Parti ve MHP Teşkilatları’nda bu gelişmeler yaşanırken MHP Genel Merkezi 55 Belediye Başkan Adayı’nı daha kamuoyuna duyurdu. O isimlerin arasında MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı olarak Muhammet Kökten’in ismi açıklanmıştı.

Bu açıklamanın ardından ülkücü gençler MHP Fethiye İlçe Binası önünde toplanarak tepkilerini dile getirdiler.  Muhammet Kökten’in belediye başkan adayı olarak açıklanmasının ertesi günü MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura ve yönetim kurulu üyeleri Genel Merkez kararı ile görevlerinden alındı. Bir sonraki gün de Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Arif Bozyel kısa bir dilekçe ile istifa etti.

Tüm bu gelişmelerden sonra seçime kısa bir süre kala heyecanla belediye başkan adayının açıklanmasını bekleyen AK Parti ve MHP Teşkilatları belediye başkan adayının belli olmasından sonra bu seferde ilçe başkanı olarak kim atanacak heyecanı yaşıyorlar.