Cumhuriyet’imizin ilanının 100’üncü yıldönümü kutlamaları karada, denizde ve havada düzenlenen etkinlikler ile devam ediyor. Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kutlama etkinliğine Ula’nın sakin kent unvanlı Akyaka mahallesinde tekne turu düzenleyen tekneciler de Azmak turuyla katıldılar.

Akyaka’ya azmakta tekne turu yapmak için gelen vatandaşlar teknelerdeki Türk Bayrakları ile Cumhuriyet’in 100’üncü yılını kutlarken, öte taraftan   eşsiz doğal güzellikteki Kadın Azmağı'nda tekne yolculuğunun da tadına doydular. 

MUĞLA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU! BİRÇOK KİŞİYE İŞLEM YAPILDI MUĞLA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU! BİRÇOK KİŞİYE İŞLEM YAPILDI

Akçapınar sahilinde rüzgar sörfü yapan sörfçüler de sörflerine bağladıkları dev Türk bayrağı ile Cumhuriyet'e yaraşır eşşiz görüntüler oluşturdular.

Tekne kaptanlarından Şadi Durmaz, "anlamlı bir günde gelen müşterilere hizmet verdiklerini belirterek,  bugün Cumhuriyet'imizin 100’üncü yılı.  Türk milletine kutlu olsun. Böyle özel günlerde etkinliklerimizle, bayrağımız ve çoskumuzla  insanlarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz. Duygulanıyoruz. Nice 100 yıllara diyorum" şeklinde duygularını dile getirdi.