Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında evinde Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Altay'ın teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, maç sonrası yaptığı açıklamada takımın iyi performansını devam ettirmek istediklerini ifade etti. Göksu, bundan sonraki maçlarda da puan veya puanlar alarak başarılı bir grafik çizmeyi amaçladıklarını belirtti.

Göksu, oyuncularının sahada gösterdiği mücadeleden ve performanslarından memnun olduğunu vurgulayarak, takımın potansiyelini en üst seviyede kullanarak ligin ilerleyen haftalarında daha iyi sonuçlara imza atmaya çalışacaklarını söyledi. Taraftarlara teşekkür eden Göksu, onların desteğiyle daha büyük başarılara ulaşacaklarına inandıklarını ifade etti.

"BUGÜNKÜ OYUN İLERİSİ İÇİN IŞIK VERDİ"

Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında ev sahibi olarak ağırladığı Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Altay'ın teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında takımın performansından ve hedeflerinden bahsederek, "Galip gelseydik bizim açımızdan iyi olacaktı, biraz daha yukarı çıkacaktık. Ancak bugünkü oyun ilerisi için ışık verdi. İnşallah bu oyunumuzu devam ettirirsek, Giresun'dan da puan veya puanlarla döneceğimize inanıyoruz. Eğer direkten dönen top gol olsaydı, maçın şekli böyle olmazdı diye düşünüyorum." 

"Özellikle ilk yarısını çok iyi oynadığımız, domine ettiğimiz, çok pozisyona girip sadece bir gol bulduğumuz maçın ikinci yarısında maalesef doğru oyun oynayamadık. İkinci yarı gerçekten umduğumuzun çok daha altında bir oyun oynadık. Buna rağmen de maçı kopartabilirdik. Pozisyon vermeden bir gol yedik. Dolayısıyla maçın böyle bitmesi bizi üzdü. Ancak hep söylüyorum, puan her zaman puandır. Biz de bu puanımızı alıp yolumuza devam edeceğiz. Çünkü lig çok uzun bir maraton."dedi.