MEGA YAT ÖLÜDENİZ’E DEMİRLEDİ, SAHİBİ İSE O ÜNLÜ İŞADAMI… MEGA YAT ÖLÜDENİZ’E DEMİRLEDİ, SAHİBİ İSE O ÜNLÜ İŞADAMI…

Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında bugün AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ayaydın, sosyal medya hebasından yaptığı açıklamada, Fethiye ziyaretinde acil önlem planlarını masaya yatırdığını söyledi.

Ayaydın’ın açıklaması şöyle: “Fethiye İçin 6 Acil Önlem Projesi Fethiye’de bölgeyi ilgilendiren ve çok acil bulduğum projelerimi AK Parti İlçe Teşkilatı’mıza yaptığım ziyarette masaya yatırdım.

Bu projelere bir an önce hayat vermek için Büyükşehir olarak tüm imkânlarımı seferber ederken, ilgili kuruluşların da gerekirse kapısında yatacağım. O da yeterli olmazsa AB fonları gibi tüm kaynakların devreye alınması için yine her türlü imkânı sonuna kadar zorlayacağım.

Öncelikle Fethiye körfezini 6 milyon metreküp balçıktan kurtaracak çalışma başlatılacak. Halkımız, yerli ve yabancı misafirlerimiz denizle buluşacak. Fethiye-Kalkan arasındaki 51 kilometrelik yol tamamlanacak. Yine aynı şekilde 61 kilometrelik Söğüt yolu bitirilecek. Karabel Tüneli yapılacak revizyonlarla hayata geçirilecek.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile konuşacağız. Şehir merkezindeki bazı okullara yeni yer göstererek oralarda halkımızın nefes alabileceği alanlar oluşturacağız. Merkezde bazı yolları trafiğe kapatacağız. Otoparklarla trafiği rahatlatacağız.”