AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, Dalaman ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Ayaydın, ilk önce AK Parti Dalaman İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ayaydın, kapıda çiçeklerde karşılandı ve ardından parti binasına geçti.

Ayaydın’ın ziyaretine, Eski Antalya Milletvekili, AK Parti Muğla Koordinatörü İbrahim Aydın, İl Başkan Yardımcısı Avukat Mustafa Çelebi, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, belediye meclis üyeleri, ilçe teşkilatı üyeleri, MHP Dalaman İlçe Başkanı ve yönetiminin yanı sıra yoğun bir katılım oldu.

OĞUZ: MUĞLA’YI KAZANACAĞIZ

AK Parti Dalaman İlçe Başkanı Şefik Oğuz, ziyarette yaptığı konuşmada, “Aydın Ayaydın ile Cumhur İttifakı adayı olarak seçimlere çıkıyoruz. Sayın başkanım teşkilatımız ile birlikte,  Dalaman halkımız ve Muğla’da yaşayan vatandaşlarımız ile birlikte, durmak yok yola devam, işimiz hizmet gücümüz bu aziz milletimiz diyerek Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız.” Dedi.

KARAKUŞ: ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş da yaptığı konuşmada, bu davanın kutlu bir dava olduğunu belirterek, “Biz Tayyip Erdoğan ile birlikte bu davada görev yapmaktan her zaman gurur duyduk.” İfadelerini kullandı. Karakuş, şunları kaydetti: “Dalaman’ımıza da Cumhurbaşkanımızın, bakanlarımızın, milletvekillerimizin, il başkanlarımızın desteğiyle güzel yatırımlar getirdiğimizi düşünüyorum. Muğla Büyükşehir’e de inşallah hep beraber, önce inanmak gerekiyor. Ben bu dönem inanıyorum. Muğla Büyükşehir bizimdir, bizim olacaktır. Biz bu teşkilatın enerjisi ile sizlerle, ben tek başıma bir hiçim, sayın büyükşehir belediye başkan adayım da tek başına bir hiç, biz sizlerden aldığımız güçle Ankara’ya gittiğimiz zaman, yüzümüzü, bağrımızı gere gere bir şey isterken istiyoruz. Buradan ne kadar güçlü gidersek, Ankara’da o kadar güçlü oluruz. Bu dönem, 2024 dönemi Muğla için aydınlık olacak. Sayın Büyükşehir Belediye başkanımı da şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum.”

ADAYIMIZ SES GETİRDİ

Eski Antalya Milletvekili, AK Parti Muğla Koordinatörü İbrahim Aydın ise Aydın Ayaydın’ın adaylığının açıklandığı zaman yaşadığı heyecanı dile getirdi.  Aydın, şöyle devam etti: “İstanbul’da 26 ilin il adayları açıklandı. O törende şunu gözledim. Cumhurbaşkanımız Muğla’yı açıklarken, öne çıktı ve Aydın Ayaydın dedi. Öyle bir deyişi vardı ki, ben Muğla’yı çok seviyorum, Muğla benim memleketim. Otluk Koyu’na geliyorum, orada kalıyorum. Bende hocama, Muğla’ya bir görev verdim. Çünkü o Muğla’da yaşayan, Bodrum’da yaşayan birisi. Özellikle son on yılı hep orada. Bunu orada deklare etti. Ondan sonra öyle bir hava esti ki, o salondan çıktığımız zaman Murat Kurum’u bile gölgede bırakarak, tüm basın mensuplarının hepsi Aydın Ayaydın’ın yanına geldi. Muğla ile ilgili bilgiler almaya başladılar. O televizyonda yaptığı programlarla Türkiye’de bir ses getirdi.”

MUĞLA CHP’NİN KALESİ DEĞİL, ALACAĞIZ

Aydın, bu sefer Muğla Büyükşehir Belediyesini alacaklarını belirterek, şunları kaydetti: “Allah’ın izniyle biz adayımıza sahip çıkacağız. Bu seçim tamam. O sene bu sene. Muğla’yı alacağız. 20 yıllık açığı 5 yılda kapatacağımıza inanıyorum. Orman Bölge müdürlüğü yaptım. Her yeri tanıyorum diye düşünürken Aydın Ayaydın Hocamı gördüm. Maşallah her tarafı biliyor. Nerede ne hizmet yapılacağını biliyor. Ekibini kurmuş. Bize bir iş düşüyor. 31 Mart’a kadar çok iyi çalışacağız. Cumhur İttifakı ile belediye sayılarını artıracağız. Burası kimsenin kalesi değil. CHP’nin kalesi hiç değil. Bu iş zor değil. Hep birlikte çalışacağız. Dalaman işini bilir, akıllıdır. Büyükşehir olduğu zaman daha nelerin olacağını biliyor. Daha iyi çalışacağız. Destek vereceğiz. Bu seçimi alacağız.”

ÇOK ÇALIŞKAN BİR DALAMAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın ise konuşmasında, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş’u övdü.  Karakuş için şunları kaydetti: “Dalaman’da çok çalışkan bir belediye başkanımız var. Bana sahip çıktığınız kadar, ona daha çok sahip çıkacaksınız. Onu daha yüksek bir oy ile seçeceksiniz. Ne kadar yüksek oyla seçerseniz seçin daha güçlü olur. Bende büyükşehir belediye başkanı seçildiğim takdirde, büyükşehrin bütün yetkileriyle onun yanında olacağız, o daha güçlü şekilde size burada yerel anlamda hizmet sunacaktır. Şuanda eli kolu bağlı bir Dalaman belediye başkanı, benim dönemde eli kolu bağlı değil, alnı açık dik Dalaman Belediye başkanı olarak, büyükşehir belediye başkanlığının yetkileri arkasında olacak şekilde sizlere hizmet sunacaktır.”

CUMHURBAŞKANIMIZIN SELAMI VAR

Ayaydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamı olduğunu belirterek, “Bir selam var. Üzerimde kalmasın. Dün Cumhurbaşkanımızın daveti ile Ankara’ya gittim. Sayın Cumhurbaşkanımızın hepinize selamları var. Hepsinin gözlerinden öpüyorum. Seni onlara, onları da sana emanet ediyorum dedi.” İfadelerini kullandı.

DALAMAN’DA YENİ DÖNEM MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI DALAMAN’DA YENİ DÖNEM MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

UZUN YILLARDIR MUĞLA’DA YAŞIYORUM

Aydın Ayaydın, uzun yıllardır Muğla’da yaşadığına vurgu yaparak, konuşmasını şöyle sürdürdü:  “25 yıldır Bodrum’da Muğla’da yaşıyorum. Son 10 yıldır yaz-kış burada yaşıyorum. Bodrum ve diğer ilçelerin sorunlarını ikinci ağızdan değil, bizzat yaşayarak görüyorum. Hangi ilçemizin sorunu var, hangi ilçemiz susuz, hangi ilçemizin altyapısı yok, hangi ilçemiz sineklerle boğuşuyor, hangi ilçemizin denizi balçıklarla dolu girilemiyor, hangi ilçemizde vatandaş denizle buluşamıyor, hangi ilçemizin narenciye üreticilerinin sorunu nedir, hangi ilçemizin arıcılıktaki sorunu nedir hepsini en az sizler kadar biliyorum. Çünkü sizlerle beraber burada yaşıyorum ve bunları bizzat yaşayarak biliyorum.”

ÇOK GÜÇLÜ BİR EKİP KURDUK

Muğla’nın sorunlarını çözmek için güçlü bir ekip kurduklarının altını çizdi. Şöyle devam etti: “Benim yılların bürokraside, siyasette geçti. İyi bir ekibim var. Cumhurbaşkanım bir buçuk ay önce bana, bu görevi teklif etti. O günden beri, buranın Muğla’nın ve tüm ilçelerinin tespit etmiş olduğum sorunlarını çözmek için, çözüm planlarımızı hazırladık. Projelerimizi hazırladık. Biz, büyükşehir belediye başkanlığını kazandığımız takdirde, kazanacağımıza da inanıyorum, hemen ertesi günü ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Ondan sonra oturup, neler yapmamız gerekiyor diye düşünmeyeceğiz.  Neler yapacağımızı biliyoruz. Görevi devraldığımızın ertesi günü hemen bu projelerimizi uygulamaya sokacağız. “

AYRIM YAPMAYACAĞIM

Ayaydın, insanlar ve belediyeler arasında ayrım yapmayacağını da anlattı. “İnsanlar arasında ayrım yapmayacağım. İlçeler arasında ilçeler arasında yapmayacağım. Herkese eşit yaklaşacağım. Kimseyi dışlamayacağım. Hepsini kucaklayacağım.” Dedi.

7 BELEDİYEMİZİ 12+1 YAPACAĞIZ

Bütün belediyeleri kazanmak istediklerini belirten Ayaydın, “İlçelerde bugün 7 belediyemiz var. Ortağımız MHP’nin de belediyesini katarak, mevcut belediye sayılarını artırıp 12+1 bir yapacağız. Bu mümkün olmazsa bu sayıya yakın kazanacağız. Ben 5 yıllığına geleceğim. Eminim ki Muğlalılar beni bırakmayacak. Sağlığım yaşım elverdiği ölçüde Muğla’da büyükşehir belediye başkanı olarak hizmet vermeye devam edeceğim. Muğlalılar hizmeti görecektir. Ben sadece halkım için çalışacağım. Hiç kimse için değil, halkım için çalışacağım. Kimseye rant kazanmak için değil, halkımın mutluluğu, onların yaşam kalitesini yükseltmek için çalışacağım. Bütün sorunlarımızı çözeceğim.” Diye konuştu.

MUĞLA BİR MARKA ŞEHİR OLACAK

Aydın Ayaydın, Muğla’yı bir marka şehir yapmak için çalışacaklarını söyledi. Sözlerine şöyle devam etti: “Bu bölgede çok verimli topraklar var. Muğla bir marka olacak, Köyceğiz, Dalaman, Ortaca, Milas marka olacak. Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar kaliteli ürün yok. Hat ettiği değeri bulamıyor. Bütün çiftçilerimizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Aşmak için bütün gayretimle çalışacağım. Rahat bir ortam oluşacak. Her türlü imkânları onların ayağına getireceğim. Bir tane limon, mandalina tarlada kalmayacak. Onların hepsi tüketime gidecek. Yurtdışında pazarlamasını yapacağız. Muğla’nın ürünleri aranacak ürün haline gelecek. “

KADINLARIMIZ HER EVE GİRECEK

Ayaydın, konuşmasının sonunda seçimi kazanmak için kadınların önemine dikkat çekti ve ekledi: “Kadınlarımızla her eve gireceğiz. Çalmadığı kapı bırakmayacak. Bizi anlatacak. Geldiğimiz takdirde neler yapacağımızı halka anlatacak. Herkes beş kişiye anlatırsa o beş kişi de başkalarını anlatacak. Böylelikle belediyeleri alacağız.” Aydın Ayaydın, AK Parti Dalaman İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından MHP Dalaman İlçe Başkanlığını da ziyaret etti.