MUĞLA'DA HAFTASONU PLANLI ELEKTRİK KESİNTİLERİ YAŞANACAK! İŞTE O İLÇELER! MUĞLA'DA HAFTASONU PLANLI ELEKTRİK KESİNTİLERİ YAŞANACAK! İŞTE O İLÇELER!

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, 31 Mart Yerel Seçimleri için saha çalışmalarını sürdürüyor. Muğla'yı kapı kapı dolaşan Aydın Ayaydın, vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntıları dinliyor. Köylülerle, dertleşen Ayaydın, ihtiyaçları yerinde tespit ederek, anında müdahale edeceğini vurguladı.

Milas'ın Kemikler Mahallesinde köylülerle bir araya gelen Ayaydın, samimiyetle karşılandı. Bütün köyleri ziyaret edeceğini belirten Ayaydın, "Gitmeyince o köy bizim köyümüz olmuyor. Hani bir çocuk şarkısı vardır. 'Orda bir köy var uzakta, o köy bizim köyümüzdür' diye başlayan. 'Gelmesek de gitmesek de bizim köyümüz' diye devam eder. Katılmadığım kısmı da tam orasıdır. İnanın gelmeyince, gitmeyince olmuyor. Bizim köyümüz olabilmesi için ayaklarına gitmemiz lazım, hal hatır sorup, ihtiyaçlarını anlamamız lazım. 'Nasılsa o köy bizim köyümüz' deyip uğramamazlık edemeyiz. Milas Kemikler Köyü'ne de bu duygularla misafir oldum.” İfadelerini kullandı

Kaynak: HABER MERKEZİ