AK Parti’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Aydın Ayaydın, seçim çalışmalarına başladı. Bu kapsamda, bugün AK Parti İl Başkanlığı’na ve MHP İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Ayaydın’ın AK Parti İl Başkanlığı ziyaretine, AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan, Belediye Başkanları Mustafa Toksöz, Mehmet Demir, Özay Türkler, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Algan da katıldı.

Ayaydın, burada yaptığı konuşmada, görevi üstlendiğinde, Muğla’nın sorunlarını çözmek için çalışmaları olduğunu, bu kapsamda 15 kişilik bir ekip kurduğunu söyledi. Ayaydın,  “Bu ekibimiz çalışmalarını sürdürmektedir.” Dedi.

BODRUM-KAŞ ARASI DENİZLERDE ŞİDDETLİ FIRTINA UYARISI BODRUM-KAŞ ARASI DENİZLERDE ŞİDDETLİ FIRTINA UYARISI

Ayaydın, başkan seçildiği zaman herkese eşit mesafede olacağını belirterek, şunları kaydetti: “ Geceli gündüzlü hiç bir ayrım yapmaksızın, hiç bir siyasi partinin ilçe belediye başkanları ayrımı yapmaksızın bana oy vermiş olsun, vermemiş olsun ben Muğla halkının hizmetinde olacağım. Onlar için ne gerekiyorsa yapmaya gayret edeceğim.”

Muğla’nın uzun yıllardın hizmete susadığını ifade eden Ayaydın, şöyle konuştu: “ Hak ettiği yeri ne yazık ki bugüne kadar alamamıştır. Ben kimseyi eleştirmek istemiyorum sadece yapacaklarımı söylerim. Bu göreve ben seçilirsem neler yapacağım, neleri eksik görüyorsam onları nasıl çözeceğim, onları sizlerle paylaşacağız. Benim bütün çalışmalarım sadece Muğla halkının refahını, yaşam kalitesini yükseltecek projeleri hayata geçirmek istiyorum. Bugün bir dünya kenti olan turizmi bir marka olması gerek Muğla ne yazık ki hak ettiği noktada değildir.” Ayaydın, AK Parti’den sonra MHP İl Başkanlığına ziyarette bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ