Aydın Ayaydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da katılımıyla turizmcilerle bir araya geldiklerini söyledi.

ALTYAPI, ÜSTYAPI EKSİKLERİNİ GİDERECEĞİZ

Ayaydın’ın açıklamaları şöyle: “Biz bu hedefi ortaya koyuyoruz ama öyle söyleyince de olacak bir konu değil. Eylemlerle yani projelerinizle bu iddianızı desteklemeniz lazım.  Bu konuda herşeyi bakanlıktan beklemek de olmaz. Büyükşehir olarak biz de taşın altına elimizi koyacağız. Altyapı, üstyapı eksikliklerini gidereceğiz.  Denizi temizleyeceğiz. Bilindiği üzere 2 gemi Marmaris’e geldi. 2 gemi de Fethiye’ye gelmek üzere. Bu işe tahsis edilen gemilerin Çanakkale’de çok az işleri kaldı. Hafta içinde oradaki görevlerini tamamlayıp Fethiye’ye gelecekler.”

FETÖ FİRARİSİ EMNİYET MÜDÜRÜ MUĞLA İLÇESİNDE YAKALANDI FETÖ FİRARİSİ EMNİYET MÜDÜRÜ MUĞLA İLÇESİNDE YAKALANDI

TRAFİK PROBLEMİNİ ÇÖZECEĞİZ

“Trafik problemini çözeceğiz. Bakın bugün İngiliz turist 4 saatte ülkesinden Dalaman’a geliyor ama uçaktan indikten sonra 4 saatte oteline gidemiyor. Çünkü Büyükşehir buraya hiç hizmet getirmemiş. Bir turizm master planı yok. Fırsatlar tespit edilir buna uygun yol haritası belirlenir. Konaklama planlaması, gastronomi planlaması, altyapı, üstyapı, bütüncül imar planları bunların hepsi belediye işidir. Yapmazsan plansız bir büyüme olur. İlk anda öncelik alanlar kazandığını sanır ancak sürdürülebilir olmayınca turizm, 3-5 yıl sonra onlar da kaybeder. Biz planlı programlı ve diğer kurumlarla uyumlu çalışarak 12 ay turizm hedefine ulaşacağız.”