Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan Yangı Mahalle Muhtarımız Sayın Zekeriya Demirel, Yeşilköy Mahalle Muhtarımız Sayın Durmuş Karakaş, Kavakarası Mahalle Muhtarımız Sayın Sefa Güleç ve Köyceğiz Köyü Mahalle Muhtarımız Sayın Arıkan Daşgın’ı mahallelerinde ziyaret ederek muhtarların taleplerini ve sorunlarını yerinde dinledi.

Başkan Ceylan’a mahalle muhtarları ziyaretinde Ak Parti İlçe Başkanı Okan Yatkın, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülçin Satılmış ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Doğan Çelik eşlik etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan yaptığı açıklamada “Toplumda Belediye çalışmalarımızda muhtarlarımız ile sürekli istişare halindeyiz. Onlardan gelen her türlü istek ve talebi değerlendiriyoruz. Yerel yönetimdeki en önemli paydaşlarım ve yol arkadaşlarım olarak gördüğüm, el ele birlikte geleceğe yürüdüğümüz muhtarlarımızla çok güzel hizmetlere imza atmaya da devam edeceğiz. Bizler toplumda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel taşlarından biri olan muhtarlarımıza hizmetlerinden ve gayretlerinden dolayı şükranlarımı sunar, hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

BAŞKAN, YARDIM ETMEK YERİNE KAÇTI BAŞKAN, YARDIM ETMEK YERİNE KAÇTI