UZUNDEMİR İLE ORTACA’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, 5 yıl önce göreve geldi. Bu süre zarfında birçok çalışmaya imza attı. Adeta Ortaca’nın çehresini değiştirdi. Ortaca için kanayan yaralardan biri de araç muayenesiydi. Sürücüler, araçlarını muayene ettirebilmek için kilometrelerce uzaklıktaki Fethiye veya Marmaris’e gidiyordu. Hem yakıttan hem aracın ömründen hem de zamandan büyük bir kayıptı.

ARAÇLAR ARTIK FETHİYE VEYA MARMARİS’E GİTMEYECEK

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, bu duruma çare üretmek için harekete geçti. Sorunu kısa sürede çözdü. Ortaca için müjdeyi verdi. Başkan Uzundemir, “TÜVTÜRK’ün yerini teslim ettik. Halin yanına olacak. Fethiye’deki gibi, Muğla’daki gibi kalıcı istasyon kuruyoruz. Bana göre Ortaca’ya yapılmış son 20-30 yılın yatırımı. Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz’de ortalama 150 bin araç var. 150 bin araç Fethiye’ye, Muğla’ya gitmeyecek. Ortaca’ya gelecek. Kamyonlar dahil. Bununla Ortaca’nın ekonomisi canlanacak. Devletin ekonomisinin gideri azalmış olacak. Uzak mesafede gidildiği için yakıt harcaması fazla oluyordu. Bu milletin cebinde kalacak.” dedi.

BELEDİYE DE KAZANÇLI ÇIKACAK

1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUĞUNU EVİNDE İLAN EDECEK 1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUĞUNU EVİNDE İLAN EDECEK

Başkan Uzundemir, TÜVTÜRK’ün kalıcı istasyonunun, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki yeni hal yolu üzerinde olacağını ve iki ay içerisinde faaliyete gireceğini kaydetti. Uzundemir, ayrıca ihale ile yasal olarak TÜVTÜRK’e kiralanan yaklaşık dört dönüm belediye arazisinden de yılda 250 bin lira gibi bir rakamın belediye kasasına gireceğini söyledi.

VATANDAŞLAR ÇOK MEMNUN

Ortaca’da yaşayan vatandaşlar, Belediye Başkanı Alim Uzundemir’den çok memnun olduklarını dile getirdi. Şöyle dediler: “Başkanımız 5 yıl gibi kısa bir sürede ilçemize çok şey kattı. Adeta ilçemizin çehresi değişti. Verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Bizim için çok önemli olan TÜVTÜRK’ün kalıcı istasyonunun da ilçemize gelecek olmasından mutluyuz. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.  Önümüzdeki dönemde de Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz.”