ORTACA’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

2019 yılındaki yerel seçimlerde Ortaca Belediye Başkanı seçilen Alim Uzundemir, görev yaptığı 5 yılda birçok esere ve yatırıma imza attı. Yaptığı çalışmalarla Ortaca’nın çehresini değiştirdi ve Ortaca’yı parlayan bir yıldız haline getirdi.

USTALIK DÖNEMİ VİZESİNİ ALACAK

Başkan Uzundemir, ustalık döneminin vizesini alabilmek için Ortaca’da başarılı bir seçim çalışması yürüttü. Çalışmaların startının verildiği günden bugüne kadar çalmadığı kapı, gitmediği mahalle bırakmadı.

1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUĞUNU EVİNDE İLAN EDECEK 1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUĞUNU EVİNDE İLAN EDECEK

TOPLANTILAR MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Sevgiyle karşılanan ve büyük ilgi gösterilen Uzundemir’in mahallerde düzenlediği açık hava toplantıları adeta mitinge dönüştü. Halk, başkanın yaptığını ve yapacaklarını büyük ilgiyle dinledi, takip etti.

KAZANMAYA EN YAKIN ADAY

Başkan Uzundemir, yaptığı çalışmaların karşılığını Pazar günkü seçimde alacak. Ortacalılar yarın (Pazar) sandığı gidiyor. Ortaca’da 126 sandık ve 42 bin 604 seçmen oy kullanacak. Ortaca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Alim Uzundemir, Ortaca’da kazanmaya en yakın aday olarak görülüyor.