CHP’Lİ BAŞKANIN, 130 MİLYONLUK SERVETİNİN 20 MİLYONU MİLAS’TAYMIŞ CHP’Lİ BAŞKANIN, 130 MİLYONLUK SERVETİNİN 20 MİLYONU MİLAS’TAYMIŞ

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Twitter hesabından Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'ın ilk uçuşuyla ilgili bir video mesajı paylaştı. Mesajında, TUSAŞ'ın geliştirdiği milli muharip uçak KAAN'ın bugün gerçekleştirdiği ilk uçuşu başarıyla tamamladığına vurgu yapan Bayraktar, bu tarihi anın ardında emeği geçenleri tebrik ederek, "Havacılıkta akamete uğrayan serüvenimizin yeniden doğuşunu izliyoruz. Gelecek nesillerimiz, bu dönemi Türk havacılığının altın çağı olarak anacaklar." ifadelerini kullandı.

Bayraktar, Cumhuriyet'in 2. yüzyılına havacılığın damgasını vuracaklarını belirterek, "Mavi vatanda, gök vatanda ve hatta uzayda... Milletimiz, bazı siyasi kesimlerin engel olma çabalarına rağmen gereken desteği esirgemeyecek. Bayrağı, bizim neslimizden devralacak sevgili genç kardeşim, tüm bu emek, gayret ve heyecan senin için. 20 yılda geliştirilen milli ve özgün platformlara baktığımızda Bayraktar TB2, ANKA, AKSUNGUR, AKINCI, HÜRKUŞ, ATAK-2, GÖKBEY, HÜRJET, Bayraktar TB3, Bayraktar Kızılelma, ANKA-3 ve şimdi de KAAN. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun." şeklinde konuştu.