MSKÜ’DE EĞİTİM-ÖĞRETİM ÇALIŞTAYI DÜZENLEDİ MSKÜ’DE EĞİTİM-ÖĞRETİM ÇALIŞTAYI DÜZENLEDİ

BAĞIMSIZ ADAY OLMUŞTU

Behçet Saatcı 20 yıl Fethiye Belediye Başkanı olarak görev yaptı. Ardından, 2019 yerel seçimlerinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bağımsız aday oldu. CHP’li aday Osman Gürün geçerli oyların yüzde 36,1’ini alırken, Behçet Saatcı yüzde 26,24’ünü topladı.

AK PARTİ’YE GEÇECEĞİ İDDİALARI VARDI

Kentin gözde siyasetçilerinden olan Saatcı için AK Parti veya MHP’ye geçeceği iddiaları da çıkmıştı. Saatcı, Ak Parti veya MHP’den Muğla Büyükşehir Belediyesi için adaylık teklifi gelirse “hayır diyen taraf olmam” şeklindeki açıklamanın şahsına ait olmadığını söylemişti. Saatcı, çok istenmesine rağmen bugüne kadar herhangi bir partiden ya da bağımsız olarak adaylığını açıklamadı.

ÇOK DUYGULANDI

Behçet Saatcı için sürpriz doğum günü düzenlendi. Hazırlanan pastadaki mumları üfleyen Saatcı, duygularını şöyle dile getirdi: “Böyle şeylere alışkın değiliz. Çok büyük incelik yapmışsınız. Buraya kadar gelen herkese teşekkür ediyorum. Belirli bir yaştan sonra yaş almak iyi mi, kötü mü bir şey diyemiyorsun. Ama hayatın gerçeği bu. Merdivenlerden teker teker çıkıyorsun. Bu incelik karşısında çok duygulandım. Çok teşekkür ediyorum.”