011 yılında TBMM'de yaptığı konuşmada FETÖ elebaşı Fetullah Gülen hakkında övgü dolu sözler sarf eden Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ, Can Atalay kararının okunmasının ardından kendisine bu yönde yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

ÖZGÜR ÖZEL İLE ERDOĞAN GÖRÜŞME KARARINDA SON DURUM ÖZGÜR ÖZEL İLE ERDOĞAN GÖRÜŞME KARARINDA SON DURUM

"BEKİR BOZDAĞ ÜZERİNDEN BİR ŞEY YAPILIYOR"

Can Atalay kararının okunmasından sonra kendisine yönelik haksız ithamlar yapıldığını ifade eden Bozdağ, "Dünden beri şahsıma dönük haksız ithamlar yapıldı. Ben burada bulunma tarafsızlığı nedeniyle cevap vermedim. Ama sürekli tekrarlanıyor. Belli ki Can Atalay unutuldu, Bekir Bozdağ üzerinden bir şey yapılıyor. FETÖ terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen, teröristbaşıdır. Bir terör örgütünün yöneticisi, kurucusudur. Eli kanlı bir katildir. Ben bunu defalarca söyledim ama 2011'de, 13 sene önce söylenmiş bir sözü sürekli getirip benim daha sonra söylediklerimi yok saymak büyük bir haksızlıktır" ifadelerini kullandı.

"HERKESİN SÖYLEDİKLERİNİ ÇIKARTIRSAK..."

Açıklamasının devamında kurumlara sızan teröristlerin temizlenmesinde büyük fedakarlıklar yaptıklarını ifade eden Bozdağ, "Terör vasfı olmadığı dönemlerde herkesin söylediklerini bir çıkartırsak, yarıştırırsak neler olur… Ama biz dershanelerin, medya organlarının, eğitimin kurumlarının, derneklerin kapatılmasında, yargının, adliyenin, emniyetin, ordunun, devletin bütün kurumlarında sızmış teröristlerin temizlenmesinde büyük fedakarlık yaptık" dedi.