FETHİYE'DE TRAFİK KAZASINDA AĞIR YARALANAN SENEM BIÇKI HAYATINI KAYBETTİ! FETHİYE'DE TRAFİK KAZASINDA AĞIR YARALANAN SENEM BIÇKI HAYATINI KAYBETTİ!

Fethiye Beeldiyesi ailelerinden uzak eğitim görmek zoırunda kalan öğrenciler için oldukça faydalı bir hizmet sundu. Artık fethiye’de öğrenciler Fethiye Belediyesi tarafından hizmete açılan çamaşırhanede çamaşırlarını yıkatıp, kurutup, ütületebilecekler. Bu hizmet sayesinde öğrenciler çamaşırlarını yıkamak için ayıracakları vakitlerini ve paralarını daha önemli ihityaçları için kullanabilecekler. 

Çamaşır Yıkama Merkezi tarafından Fethiye Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Evlatlarımızın Daima Yanındayız. 
Bu ekonomik şartlarda öğrenci olmak da, öğrenci okutmak da inanın çok zor. Öğrencilerimizin çamaşır yıkama ihtiyaçlarını gidermek için, Çalıca Kapalı Pazaryeri’nde “ÇAMAŞIR YIKAMA MERKEZİ” kurduk. 
Öğrencilerimiz; çamaşırlarını yıkatıp, kuruttuktan sonra, ütülerini de çamaşırhanemizde yapabilecekler.
Bu vesileyle hem zaman açısından, hem de ekonomik açıdan tasarruf edecekler” denildi.
 Fethiye Belediyesi çalıca Pazar Yeri’nde kurulan çamaşır yıkama merkezinden faydalanmak isteyen öğrencilerin öğrenim belgeleri ile başvurmaları yeterli olacak..
 

Kaynak: HABER MERKEZİ