Aralarında Beşiktaş’ın da bulunduğu kulüpler, Adana Demirspor’un yıldız futbolcusu Yusuf Sarı’yı kadrolarına katmak istiyor. Sarı için kulüplerden talep edilecek bonservis bedeli belli oldu.

Yeni teknik direktörü ve yeni yönetimiyle Süper Lig'de eski günlerine dönmek isteyen BeşiktaşYusuf Sarı transferi için beklemede. Siyah-beyazlılar son olarak 5 futbolcusunu kadro dışı bırakmıştı. Kulüpte yeni oyuncu arayışları sürerken, talip olunan isimlerden biri de Adana Demirspor oyuncusu Yusuf Sarı oldu.

FETHİYE'DE NEFES KESEN ŞAMPİYONA BAŞLADI FETHİYE'DE NEFES KESEN ŞAMPİYONA BAŞLADI

Yusuf Sarı'ya talip olan Avrupa kulüpleri de var. Adana Demirspor ise yıldız futbolcunun transferi için 5 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

Beşiktaş'ın bu miktarda pazarlık yapmaya çalıştığı ve ara transfer dönemine kadar Sarı'yı kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, konuya dair yaptığı açıklamada, "Yusuf Sarı ile yurt dışından üç kulüp ciddi bir şekilde ilgileniyor. Ederini bulan her futbolcu, gitmek isterse ve kulüp menfaatine olacaksa niye olmasın." ifadelerini kullanmıştı.