Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Bodrum FK kendi evinde Eyüpspor ile karşı karşıya geldi. Maçın 9.  Dakikasında Eyüpspor Fredy’in golüyle 1-0 öne geçti. Gergin geçen karşılaşmada Eyüpspor’un oyuncusu Caner Erkin 55. Dakikada ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın ilerleyen dakikalarında olaylar da çıktı.

Karşılaşmada ev sahibi ekip teknik direktörü İsmet Taşdemir'in itirazlarından sonra kırmızı kart görmesiyle gerginlik çıktı. Tribünlerden sahaya atılan yabancı maddeler Arda Turan ve Uğur Demirok'a isabet etti. Demirok ambulansla hastaneye kaldırıldı. Maçta oyun durdu ve Turan, tribünlerle gergin anlar yaşadı.

BÜYÜKŞEHİRDEN O İLÇEYE YOL ÇALIŞMASI BÜYÜKŞEHİRDEN O İLÇEYE YOL ÇALIŞMASI

Karşılaşma tekrar başladı. Ancak ev sahibi Bodrum FK istediği golü veya golleri bulamadı. Karşılaşmanın son dakikalarında Bodrum FK oyuncusu Kenan Özer de ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyundan atıldı. Maçta başka gol sesi çıkmayınca oyun Eyüpspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Aldığı 3 puan ile 61 puana ulaşan Eyüpspor ligde liderliğini korudu. Bodrum FK ise 42 puanda kaldı.