ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Bodrum’da, Myndos Lions Kulübü 21 Nisan 2024 tarihinde kuruldu. Mayıs toplantısını da Bahçelievler Asmalı Restoranda büyük katılımla gerçekleştirdi. Bodrum Myndos Lions Kulüp Başkanı Lion Betül Köseoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, kuruldukları günden bu güne yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

BODRUM'DAKİ KADIN CİNAYETİNDE YENİ GELİŞME! KATİL ZANLISI VE OĞLU TUTUKLANDI BODRUM'DAKİ KADIN CİNAYETİNDE YENİ GELİŞME! KATİL ZANLISI VE OĞLU TUTUKLANDI

OTİZMLİ VE DOWN SENDROMLU GENÇLERE DESTEK

Köseoğlu, nisan ayında Bodrum'da yaşayan otizmli ve down sendromlu gençleri desteklemek üzere bir araya geldiklerini kaydetti. Toplumda farkındalık oluşturmak adına yapılan çalışmalara değindi. Lion Betül Köseoğlu, ayrıca Mayıs ayı gündemlerini diyabet ve kan bağışı olduğunu açıkladı.

BAŞKAN KÖSEOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Köseoğlu, her ay düzenli olarak farklı gündemler ile Bodrum'da yaşayan herkese dokunacak bilgilendirme ve etkinliklerinin olacağını aktardı. Katkı ve desteklerini esirgemeyen kulüp üyelerini teşekkür etti.

KAN BAĞIŞINA DAVET

İkinci gündem maddeleri ile ilgili de bir çağrıda bulunan Lion Köseoğlu, 25 Mayıs 2024 günü saat 13:00 -19:00 arasında Turgutreis Cami önünde yapılacak kan bağışı etkinliğine tüm duyarlı vatandaşlarımızı davet etti.

YASEMİN AKDENİZ TAM NOT ALDI

Konuşmacı olarak toplantıya katılan endokrinoloji uzmanı Dr. Yasemin Akdeniz de diyabet ile ilgili paylaştığı bilgilerle Bodrum Myndos Lions Kulübü’nden tam not aldı. Akdeniz, diyabetle ilgili şunları kaydetti: “Bilindiği gibi endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları arasında en çok görülen hastalık diyabettir. Diyabet salgı bezlerinin bulunduğu pankreasın yeterli miktarda insülin üretememesi ya da üretilen insülini etkili bir şekilde kullanılamaması durumudur. Bu hastalık ömür boyu sürebilecek hastalıklar arasında bulunmaktadır. Toplumun diyabet hakkında bilgi sahibi olmasının önemi de buradan gelmektedir.”

Kaynak: Haber merkezi