Muğla'nın Bodrum ilçesinde eğlence mekanında birlikte alkol alırken çıkan tartışmada aynı çarşıda esnaf arkadaşı Ramazan Korkutata'yı (39) bıçaklayarak öldürmekten tutuklanan Sercan Adıgüzel'in (35), ifadesinde "Olayı hatırlamıyorum. Beni dövdüler. Kendimi savunmak için bıçakla karşılık verdim" dediği öğrenildi.

Olay, Hilmi Uran Meydanı'nda bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. İddiaya göre, Bodrum Merkez Çarşı'nda giysi mağazası bulunan Ramazan Korkutata, aynı çarşıda çanta işi yapan arkadaşı Sercan Adıgüzel ile eğlence mekanında alkol almaya başladı. İkili arasında bir süre sonra tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle ikili birbirlerine bıçaklarla saldırdı.

Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Ramazan Korkutata bölgedeki özel bir hastaneye, hafif yaralanan Adıgüzel ise Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Korkutata, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Adıgüzel, tedavisi sonrası taburcu edilmesinin ardından gözaltına alındı. Adıgüzel, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Korkutata'nın cenazesi İzmir'in Torbalı ilçesinde toprağa verildi.

Olayı hatırlamadığını söyleyen Adıgüzel'in ifadesinde, "Beni dövdüler. Kendimi savunmak için bıçakla karşılık verdim." Dediği kaydedildi.

(Hayatını kaybeden Ramazan Korkutata -Üstte fotoğrafta)

(Cinayet zanlısı Sercan Adıgüzel - Üstte fotoğrafta)