Geçtiğimiz iki sezonda iki lig birden yükselme başarısı göstererek 2023-2024 Sezonu Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin yeni takımlarından biri olan Çağdaş Bodrum Spor, ligin ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe Beko ile oynayacak. 

Bodrum’un basketbol sahalarındaki güçlü temsilcisi Çağdaş Bodrum Spor’da süper lig heyecanı şimdiden Bodrum’u sararken, ligin güçlü takımlarıyla art arda gelen karşılaşmalar ile bu heyecan zirveye tırmanıyor. Bodrum’un Takımı ilk karşılaşmasını 1 Ekim Pazar Günü, saat 18.00’de Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak olan Çağdaş Bodrum Spor’un kendi evindeki ilk maçı ise Anadolu Efes takımı ile Muğla Menteşe Spor Salonu’nda oynanacak. 15 Ekim’de Türk Telekom ile Ankara deplasmanına gidecek olan Bodrum’un takımı daha sonra Darüşşafaka Lassa ile kendi evinde karşılaşacak. 

Kurulduğu tarihten itibaren 20 aylık kısa bir sürede TB2L’den BSL’ye yükselme başarısı göstererek, Türkiye’nin en büyüklerini ağırlamaya hazırlanan Çağdaş Bodrum Spor ile Fenerbahçe Beko arasında oynanacak olan mücadele beINSports’tan canlı olarak yayınlanacak.