OSMAN GÜRÜN’E TEŞEKKÜR ETTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Muğla’daki aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, tekrar aday olmadığı için görevini devretmeye hazırlanan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

OSMAN GÜRÜN’E DENETİM TEKLİFİ

Özel, CHP’nin belediye başkanlarını ortak bir zeminde buluşturmak istediklerini belirterek, seçilen CHP’li belediye başkanlarını koordine edecek, denetleyecek ve liderliğini Yılmaz Büyükerşen’in yapacağını kuruluşta Osman Gürün’ün de yer almasını istediğini kaydetti. CHP Genel Başkanı Özel, görevlerini devretmeye hazırlanan belediye başkanlarını kürsüye davet ederek teşekkür eti ve mitinge gelenlere alkışlattı. Özel, CHP’de bir değişim yaşandığını, kadınların ve gençlerin partide daha fazla söz sahibi olacağını, Muğla’da gösterdikleri adayların yaş ortalamasının 49 olduğunu kaydetti.

MALVARLIKLARINI KAPIYA ASACAKLAR

Özgür Özel, göreve başladıkları gün bütün belediye başkanlarının malvarlıklarını halka açık şekilde makam odalarının kapısına asacaklarını aktardı. “Adaylarımızın Muğla’yı ranta değil halka açarak yöneteceklerine yürekten inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

PKK YAK DEMİŞTİ! O DA BODRUM ORMANINI YAKMIŞTI! CEZASI AÇIKLANDI… PKK YAK DEMİŞTİ! O DA BODRUM ORMANINI YAKMIŞTI! CEZASI AÇIKLANDI…

AK PARTİ’Yİ ELEŞTİRDİ

 Özgür Özel, iktidarı şöyle eleştirdi: “AK Parti’nin her şeye rağmen ranta açamadığı, çevre felaketinde karşısına toplumla birlikte yerel yöneticilerin kol kola girdiği, karnını emeğiyle kazandığı ekmeğiyle doyuranların yaşadığı bir yerdeyiz. İktidarında, Muğla’yı ranta açmaya gönüllü olmuş birine bu şehri teslim etmeyeceğiz.” Muğla’da oldukça önemli altyapı çalışmaları yapıldığını öne süren Özgür Özel, ülkeye daha iyi hizmet yapılması için genel bütçeden yerel yönetimlere adil şekilde kaynak ayrılması gerektiğini ifade etti.