Cumhuriyet Halk Partisi’nde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerinde belediye başkan aday adaylığı başvuru süresi sona erdikten sonra aday belirleme çalışmaları hız kazandı. İl Başkanlıkları da 13 Aralık tarihine kadar Genel Merkez’e ilçe teşkilatlarının aday belirlemek için hangi yöntemi tercih ettiklerini bildirecekler. Tüm bu gelişmelerinin yanı sıra ilçe teşkilatlarının da önemli misafirleri vardı. Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Seyit Torun, Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır, PM Üyemiz Sinem Kırçiçek ve CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı ilçe teşkilatlarını ziyaret ettiler. Ziyarette ilçe teşkilatları önemli konularda fikir alışverişinde bulunan heyet belediye başkan aday adayları ile de özel görüşmeler gerçekleştirdiler. Aday adaylarını belirleme sürecinde yapılan bu ziyaret ve belediye başkan adaya adayları ile yapılan görüşmeler CHP Genel Merkezi belediye başkan aday adaylarını sözlüye kaldırdı yorumları yapılmasına neden oldu.

Genel Merkezimizden ziyarete gelen Ordu Miilletvekilimiz Seyit Torun, Antalya Milletvekilimiz Sururi Çorabatır, PM üyemiz Sinem Kırçiçek, Muğla İl Başkanımız Zekican Balcı başkanlığımızda ağırladık.

ÇETİN DOĞAN, MUĞLA İLÇESİNDEKİ EVİNE GELDİ ÇETİN DOĞAN, MUĞLA İLÇESİNDEKİ EVİNE GELDİ

Bugün Ordu Milletvekilimiz Sn.Seyit Torun,Antalya Milletvekilimiz Sn.Sururi Çorabatır,Parti Meclis Üyemiz Sn.Sinem Kırçiçek ve İl Başkanımız Sn.Zekican Balcı, belediye başkan aday adaylarımızla ve İlçe Başkanımız Özcan Özsoy ile birebir toplantılarını gerçekleştirdi.
Birlikte çok güzel yarınlara..

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi öncesi Genel Merkezimiz tarafından fikir alışverişi yapmak amacıyla İlimize ziyarete gelen heyette bulunan Ordu Milletvekilimiz sayın Seyit Torun'u, Antalya Milletvekilimiz sayın Sururi ÇORABATIR'ı, PM Üyemiz sayın Sinem Kırçiçek'i, İl Başkanımız sayın Av. Zekican Balcı'yı İlçe Başkanlığımızda ağırladık.
Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekilimiz Seyit TORUN, Antalya Milletvekilimiz Sururi ÇORABATIR, PM Üyemiz Sinem KIRÇİÇEK ve İl Başkanımız Av. Zekican BALCI’yı partimizde ağırladık. Yerel seçimler üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi öncesi Genel Merkezimiz tarafından fikir alışverişi yapmak amacıyla İlimize ziyarete gelen heyette bulunan Ordu Milletvekilimiz sayın Seyit Torun'u, Antalya Milletvekilimiz sayın Sururi ÇORABATIR'ı, PM Üyemiz sayın Sinem Kırçiçek'i, İl Başkanımız sayın Av. Zekican Balcı'yı ve Menteşe Belediye Başkan Aday Adaylarımızı İlçe Başkanlığımızda ağırladık.
Ordu Milletvekili Seyit Torun, Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır, Parti Meclisi Üyemiz Sinem Kırçiçek, Parti Meclisi Üyemiz Alkım Denizaslanı ve İl Başkanı Zekican Balcı, İlçe Başkanlığımızda ağırladık. 
CHP Seçim Komisyonu Belediye Başkanı Aday Adaylarımız ile önemli görüşmeler gerçekleşti. Güçlü bir geleceğe adım adım ilerliyoruz.