TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR

Yerel seçim önümüzdeki Pazar günü yapılacak. CHP genel merkezinin Muğla’nın nabzını tutmak için 20 Mart tarihinde bir anket yaptırdığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, kalesi olarak gördüğü Muğla’da CHP için tehlike çanları çalıyor.

MUĞLA BÜYÜKŞEHİRDE MAKAS DARALIYOR

Anket sonucuna göre, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde makas, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Aydın Ayaydın lehine daralıyor. Muğla Büyükşehri yıllardır banko kazanan CHP’yi kaybetme korkusu sardığı kaydediliyor.

İLÇELERDE DE DURUM İÇ AÇICI DEĞİL

BODRUM-KAŞ ARASI FIRTINA! UYARI ÜSTÜNE UYARI BODRUM-KAŞ ARASI FIRTINA! UYARI ÜSTÜNE UYARI

Ortaca’da, Ortaca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Alim Uzundemir’in halkta büyük karşılık bulması, arayı sürekli açması, CHP’nin Ortaca adayı Evren Tezcan’ın hayal kırıklığı oluşturması parti genel merkezinde tarafından yakından takip ediliyor. Yarın (Perşembe) Muğla’ya gelecek olan Özgür Özel’in özellikle Ortaca’yı ziyaret edeceği, tabandaki paniğin önüne geçmeye çalışacağı, seçime birkaç gün kala bir toparlanma sağlamayı hedeflediği ifade ediliyor.

ADAY BELİRLEMEDE HATA YAPILDI

Cumhur İttifakı’nın Marmaris’teki adayı Serkan Yazıcı’nın, Dalaman’daki Muhammet Karakuş’un halktaki karşılığının yüksek olması, kazanma ihtimallerinin çok yüksek olması, CHP’nin yaptırdığı ankete yansıdığı kaydediliyor. Yine, Bodrum’da, Fethiye’de, Seydikemer’de, Datça’da, Yatağan’da ve Kavaklıdere’de de CHP’nin oy kaybettiği ankete yansıdığı aktarılıyor. CHP’nin Muğla’da aday belirlemede hata yaptığı, bazı yerlere sandık koyması, bazı yerlere koymaması, sandıkta toplumda karşılığı olan adayların çıkmaması, bugün yaşanan tablonun nedenleri arasında gösteriliyor.

CHP GENEL BAŞKANI YİNE MUĞLA’DA

CHP Genel Merkezinin Muğla’daki anketinin iç açıcı olmaması Özgür Özel’in yeniden Muğla’ya gelmesine neden oldu. Özel, Ortaca’da ve Marmaris’te halkla buluşacak. CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı konuyla ilgili paylaştığı mesajında “Değerli hemşehrilerimiz; Genel Başkanımız Sayın Özgür ÖZEL, 28 Mart Perşembe günü Muğla’mıza geliyor. Genel Başkanımız, saat 14.00’te Ortaca Giysi Pazaryeri’nde, 17.00’de ise Marmaris 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda halkımızla buluşacak. Tüm Muğlalıları demokrasi şölenine katılmaya, gücümüze güç vermeye bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.