ALİM UZUNDEMİR’DEN VEDA MESAJI! SÖZLERİMİ YERİNE GETİRDİM ALİM UZUNDEMİR’DEN VEDA MESAJI! SÖZLERİMİ YERİNE GETİRDİM

MİLLETVEKİLİ TÜZÜN SANDIK BAŞKANI OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi, Ortaca Belediye Başkan adayını belirlemek için dün ön seçim yaptı. Seçimin, sandık kurulu başkanlığını CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yaptı. İl Başkanı Zekican Balcı süreci başından sonuna kadar yakından takip etti.

BİRÇOK ADAY VARDI

CHP Ortaca İlçe Başkanlığı'nda yapılan oylamaya, aday adalıklarını açıklayan Evran Tezcan, Marziye İlhan, Mehmet Keza Kundakçı, Yılmaz Gümüş, Necdat Doylan, Oğuzhan Kılıç, Orhan Karaçelik, Selçuk Kamacı, Yunus Emre Armağan ve Zafer Kundakçı katıldı.

2148 ÜYENİN 1717’Sİ OY KULLANDI

2148 üyenin bulunduğu teşkilatta 1717 kişi oy kullandı. Oylama sonucunda oyların 821’ni alan Evren Tezcan, CHP Ortaca Belediye Başkan adayı oldu. Diğer aday adaylarının aldığı oy ise şöyle: Orhan Karacelik: 581. Marziye İlhan: 160. Selçuk Kamacı: 80. Necdet Doylan: 26. Yunus Emre Armağan: 15. Zafer Kundakçı: 9. Yılma Gümüş: 9. Oğuzhan Kılıç: 7. Mehmet Keza Kundakçı: 2.  Oylamada 7 oy da geçersiz sayıldı.

ASIL SEVİNCİ ORTACA’YI KAZANINCA YAŞAYACAĞIZ

Evren Tezcan, isminin Ortaca Belediye Başkan adayı olarak belirlenmesinden sonra bir konuşma yaptı. Asıl sevinci Ortaca Belediye Başkanlığını kazandıktan sonra yaşayacaklarına vurgun yapan Tezcan, şunları kaydetti: “ Ben burada başarı ve başarısızlık olduğunu düşünmüyorum. Veya sevilmem ya da sevilmemiz gerektiğini düşünmüyorum. Asıl sevincimizi, asıl galibiyetimizi, asıl sesimizi 31 Mart tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi’ni Ortaca’ya getirdiğimiz zaman kazanacağız. Tüm adaylarımızla beraber bir demokrasi yarışı yaptık. Kaybeden yok, kazanan var. Biz her zaman birlik olmaya, beraber olmaya devam edeceğiz. Bugünde birlik ve beraberliğimiz kazandı. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizi 31 Mart’ta cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara getirerek taçlandıracağız. Bu sürece katkı sağlayan tüm yol arkadaşım, partim, emek veren, milletvekilimiz olsun, il başkanımız olsun, yönetim kurulumuz ve A’dan Z’ye tüm partili gönül verenlere teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Artık bu bir başlangıçtır. Durmak yok. Önümüzde uzun bir süreç var. İnşallah hep beraber 31 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partimizin iktidarını Ortaca’da göreceğiz.”