İstanbul Zeytinburnu'nda bir mağazadan hırsızlık yapan 3 kadın yakalanınca yolun ortasında soyundu. Esnaf da soyunan şüphelilere müdahale edemeyince kadınlar kaçtı.

FECİ KAZA! KAZAYA SU SAVAŞI MI NEDEN OLDU? FECİ KAZA! KAZAYA SU SAVAŞI MI NEDEN OLDU?

İstanbul Zeytinburnu'ndaki Seyitnizam Mahallesi'nde bulunan giyim mağazasına giren 3 kadından biri kasanın yanında mağaza sahibine ait olduğu öğrenilen çantayı alıp eteğinin içine sakladı. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre diğerleri de reyonlardan gözüne kestirdikleri elbiseleri aldı.

Durumu fark eden mağaza çalışanı, çantayı almak için müdahale etmek istediği sırada sokağa çıkan kadınlar soyunmaya başladı. Çalışanın çaresiz kalması üzerine yardım etmek için gelen çevredeki esnaf da soyunan kadınlara müdahale edemedi. Bunun üzerine 3 kadın, çaldıkları çanta ile birlikte mağazadan çıkarak uzaklaştı.

Polise şikayette bulunan ve çantasında 3 bin dolar ile aracının anahtarının bulunduğunu belirten mağaza sahibi Selahattin Aydın, DHA'ya yaptığı açıklamada "Ben diğer dükkandaydım, elemanlar buradaydı. Daha sonra beni arayıp hırsızların geldiğini söyledi. Masanın arkasında çantam vardı. Çantanın içerisinde 3 bin dolar ve arabaların anahtarları vardı. Mücadele etmişler ama kadınlar soyununca esnaf arkadaşlar da müdahale edememiş. Bu sokaklarda her sene böyle olaylar oluyor. Zeytinburnu esnafı bu durumdan şikayetçi. Kimi suçlayacağımızı da bilmiyorum. Bayağı mağduruz" dedi.