Siyasi partiler belediye başkan adaylarını ve meclis üyesi adaylarını açıkladıktan sonra vatandaşa projelerini anlatmaya başladılar. Fethiye’de Cumhur İttifakı tarafından Babataşı Mahallesi’nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi Önü’nde projelerini ve belediye meclis üyelerini halka tanıtmak amacı ile toplantı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıya AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, 21, 22, 25 ve 26. Dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Seydikemer Belediye Başkanı B: Önder Akdenizli, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdulkadir Tekin, Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı İsmail Tombak, Seydikemer MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, gençlik kolları başkanları, kadın kolları başkanları Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Teke ve çok sayıda Cumhur İttifakı’na gönül veren vatandaş katıldı.

"FETHİYE İKTİDARLA BULUŞMALI"

Toplantıda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdulkadir Tekin yaptı. Tekin konuşmasında 31 Mart’ta seçimi kazanıp bu kalabalıkla Fethiye Belediye Binası önünde toplanacaklarını ifade etti. Ardından AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Ak Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ve Hasan Özyer konuşmalarını yaptı.

Tüm konuşmacılar konuşmalarında Cumhur İttifakı’nın 31 Mart seçimlerini kazanacağını ifade etti. Fethiye’nin iktidar ile buluşması gerektiğini de ifade eden konuşmacılar Fethiye’nin beş yıl daha kaybetme lüksü olmadığına işaret ettiler. AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’de Cumhur İttifakı Adayı Muhammet Kökten’in ne işi olursa olsun bakanlarla görüşerek halledebileceğini belirtti.

GÖCEK’TE KAYALIKLARDAN DÜŞEN KİŞİ ÖLDÜ GÖCEK’TE KAYALIKLARDAN DÜŞEN KİŞİ ÖLDÜ

FETHİYE ADAYI KÖKTEN: "GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ"

Sahneye son konuşmacı olarak Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten çıktı Kökten de konuşmasında seçimi kazanacaklarını ve Fethiye’yi hak ettiği seviyeye getireceklerini ifade etti. Fethiye’nin çözülemeyen sorunları için gece gündüz çalışacaklarını ifade eden Kökten turizmi 12 aya çıkarmak için çaba göstereceklerini belirtti. Cumhur İttifakı Adayı Muhammet Kökten’in de konuşmasında iktidar gücüne güvendiğini ifade etmesi de dikkat çekti. Konuşmaların ardından Cumhur İttifakı’nın belediye meclis üyesi adayları da sahneye çağrılarak halka tanıtıldı.