MHP Muğla İl Başkanlığı'ndan bugün belediye başkanlıkları için aday açıklaması gerçekleştirildi. Datça'da Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Adayı Feyzullah Gülada oldu.
 

f1

Feyzullah Gülada açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"HALKA HİZMET ETMEYE GELİYORUZ"

"Arkadaşlar bildiğiniz üzere 2019 seçimlerinde Datça'dan aday olmuştum. Yere sağlam basa basa güzel hizmetleri sunmak adına belediyeleri kazanmak için yola çıkmış bulunuyoruz. Hani hep derler ya belediyelere; 'Halkı yöneteceksiniz.' Bir halkı yönetmeye değil. 'Belediye' denen kurumsal yapıyı yönetmeye halka hizmet etmeye geliyoruz."


 

Yapılan açıklamaların ardından Muğla Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Oğuz Akarfırat Cumhur İttifakı Ortaca Belediye Başkan Adayı Alim Uzundemir Datça Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Adayı Feyzullah Gülada ve parti üyeleri ile fotoğraf çekildi.

f2


Feyzullah Gülada kimdir?
 

Feyzullah Gülada, 1972 yılında doğdu. İlk ve orta öğretimi tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 1994 yılında mezun oldu.

2015 yılında Anadolu Üniversitesi İİBF Kamu Yönetimi’nden de mezun oldu. 1995 - 2002 yılları arasında Özel muayenehane işletti.

2002 - 2007 yılları arası Kavaklıdere Sağlık Ocağı Diş Hekimi  Sağlık Grup Başkan Yardımcılığı, 2007 - 2009 yılları arası Kavaklıdere Entegre İlçe Hastanesi Diş Hekimi Başhekim Yardımcılığı, 2009-2012 yılları arası Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Diş Hekimliği yaptıktan sonra 2012- 30 Kasım 2018 yılları arası Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekim’i olarak görev yaptı.

UYUŞTURUCUYU GİZLEDİĞİ YER HERKESİ ŞAŞIRTTI UYUŞTURUCUYU GİZLEDİĞİ YER HERKESİ ŞAŞIRTTI

Feyzullah Gülada, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde MHP'den Muğla Datça Belediye Başkan Adayı oldu.

Gülada, seçimlerden sonra tekrar Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekim’i olarak bugüne kadar görev yaptı.

İyi seviyede İngilizce bilen Gülada, evli ve iki çocuk babası.