KATILIM TAMDI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün partisinin Muğla mitingine katıldı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı mitinde, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Nihat Zeybekci, Fatma Betül Sayan Kaya ve Çiğdem Karaaslan, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın'ın kızı AK Parti İstanbul Milletvekili Derya Ayaydın, AK Parti Muğla milletvekilleri, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Ortaca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Alim Uzundemir, Dalaman Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Muhammet Karakuş da hazır bulundu.

AFİŞLERLE DONATILDI

MAZBATASINI ALAN  DALAMAN BELEDİYE BAŞKANI DURMUŞ'TAN İLK AÇIKLAMALAR MAZBATASINI ALAN  DALAMAN BELEDİYE BAŞKANI DURMUŞ'TAN İLK AÇIKLAMALAR

Miting alanında, "Bir lider var yanımızda, inandığımız yolda baş koyduk davamıza", "Dere tepe gideriz, kapı kapı gezeriz, yorulmak nedir bilmeyiz" sloganları ile adayların tanıtım afişlerine yer verildi.

KARAKUŞ’U DA ÇAĞIRDI

Erdoğan konuşmasının sonunda, Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın ile ilçe belediye başkan adaylarını sahneye çağırarak, vatandaşları selamladı. Erdoğan’ın sahneye çağırdığı isimlerden biri de Dalaman Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Muhammet Karakuş idi. Erdoğan, Başkan Karakuş’un elini havaya kaldırdı ve tanıtımını gerçekleştirdi.