AK Parti, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçim için hazırlıklarına hız verdi. Aday belirleme üst komisyonu Ankara zirvesi için harekete geçti. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, mevcut ilçe belediye başkanları ve Ankara milletvekillerini parti genel merkezine davet etti. Başkan Erdoğan’ın Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ilçeler için 3'er aday isim önerisi istedi… İşte detaylar…
AK Parti, mahalli idareler seçimleri için hazırlıklarını hızlandırdı. Önceki gün Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında çalışmalarına başlayan aday belirleme üst komisyonu Ankara zirvesi için harekete geçti. Parti genel merkezinde, yaklaşık 6 saat adaylar için çalışma gerçekleştiren Başkan Erdoğan, temayül yoklamalarından anket çalışmalarına kadar yapılan tüm analizleri değerlendirdi.

Yerel yönetimler, seçim işleri ve teşkilat başkanlığı tarafından kurulan komisyonun hazırladığı listeler üzerinden değerlendirmeler yapıldı. Başkan Erdoğan'ın, Ankara İl başkanı, Ankara milletvekilleri ve mevcut ilçe belediye başkanları ile yaptığı toplantıda, Ankara ekibine yerel seçimlerde birlik ve beraberlik içinde kazanmaları gerektiğini vurgulayarak, "Adayları açıklayınca kazanmak için birlikte çok çalışacağız" şeklinde talimat verdiği öğrenildi.

VEKİL VE BAŞKANLAR 3'ER İSİM ÖNERDİ

KAZA YAPAN OTOMOBİL YANMIŞTI! TURİSTLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU KAZA YAPAN OTOMOBİL YANMIŞTI! TURİSTLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Ankara zirvesinde Başkan Erdoğan, mevcut ilçe belediye başkanları ve Ankara milletvekillerini parti genel merkezine davet etti. Ankara'ya özel temayül yoklaması yapıldı. Erdoğan, vekiller ve belediye başkanlarından Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ilçeler için 3 er aday isim önerisi istedi. Toplantı kapsamında başkan ve milletvekilleri görüşlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti. Yapılan çalışmalara göre AK Parti'nin Ankara mevcut ilçe belediye başkanlarında yüzde 50 değişime gidilecek.