DALAMAN KAYMAKAMI'NDAN ANLAMLI ZİYARET DALAMAN KAYMAKAMI'NDAN ANLAMLI ZİYARET

Dalaman Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Muhammet Karakuş, projeleri arasında olan ‘Yeni Kapalı Pazar Alanı’na ilişkin açıklama yaptı.

MODERN ALIŞVERİŞ ANLAYIŞI YERELLE BULUŞUYOR

Açıklama şöyle: “Şehrimizin yeni kapalı pazar alanı, taze ürünlerin ve kaliteli malzemelerin buluşma noktası olmaya hazırlanıyor. Şehrimizin yaşam kalitesini artırmak ve yerel ekonomiye katkı sağlamak amacıyla, Belediyemiz tarafından hayata geçirilen yeni kapalı pazar alanı projesi, modern alışveriş anlayışını yerel lezzetlerle buluşturmayı hedefliyor.

YÜKSEK STANDARTLARDA TASARLANDI

Yüksek standartlarda tasarlanmış olan bu pazar alanı, taze ve sağlıklı ürünleri hijyenik bir ortamda tüketicilere sunmanın yanı sıra, yerel üreticilere de daha geniş bir pazaryeri sağlayacak. Modern mimarisi ve geniş ürün çeşitliliği ile dikkat çeken bu proje, şehrimizin alışveriş deneyimini yeniden tanımlayarak, tüketicilere keyifli bir alışveriş ortamı sunmayı amaçlıyor.

BOL ÇEŞİT ÜRÜN VE CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Aynı zamanda, yerel ekonomiye olan desteğiyle de şehrimizin sürdürülebilir kalkınmasına katkı sağlayacak olan yeni kapalı pazar alanı, taze, güvenilir ve çeşitli ürünlerle dolu bir alışveriş deneyimi sunarak şehrimizin önemli bir cazibe merkezi olacak.”