21 Mayıs 2021 tarihli "DALAMAN BELEDİYESİ, ÇOCUK PARKINI MECLİS ÜYESİ KEMAL İLHAN'A PEŞKEŞ Mİ ÇEKİYOR?" başlıklı haberimizde yer alan iddia ve bilgilere Dalaman halkı ve Muğlalı vatadanşar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, Dalaman Belediyesi'nin Boynuzbükü ihalesinde de şeffaf olmadığını düşündüklerini belirterek son haberimizin ardından sadece Kemal İlhan'a karşı değil, Dalaman'daki birkaç aile ve güç odaklarına ilçenin peşkeş çekildiğini iddia etti. Dalaman Belediyesi'nin mevcut yönetimine tepki gösteren vatandaşlar, Başkan Muhammet Karakuş'u bazı güçlerin talep ve baskılarına karşı pasif kalmakla suçladı. Bazı vatandaşlar Başkan Karakuş'un "dik durması" gerektiğini belirtirken, Dalaman Belediyesi'ne ait kamu kaynaklarının, arazilerin ve ilçenin doğal rezervlerinin kamu yararına kullanılması gerektiğini ifade etti.

Gelen yorum, tepki ve şikayetlerdeki genel yargı ise mevcut Dalaman Belediyesi yönetiminin ilçedeki belli ailelerin cüzdanı haline geldiği yönünde. Ayrıca, vatandaşlar gerek CHP ve İYİ Parti Dalaman İlçe Başkanlığı, gerekse CHP Muğla Büyükşehir Meclis Üyeleri ve CHP Muğla İl Başkanlığı'nın Dalaman'da dönen kanuna aykırı ihale, imar revizyonu ve buna benzer rant olaylarına karşı "sessiz" kalmasına tepki gösterdi. Dahası, Dalaman AK Parti İmardan Sorumlu Meclis Üyesi Kemal İlhan'ın olayında olduğu gibi CHP Muğla Büyükşehir Meclis Üyesi'nin de Dalaman'da tarım arazilerine yatırım yaparak istediği doğrultuda imar değişikliği yaptırdığı iddia edildi.

Dalaman AK Parti İmardan Sorumlu Meclis Üyesi Kemal İlhan'ın, çocuk parkı'nı işgal ederek kullanmasının kamuoyuna yansımasından sonra vatandaşlar sessizliğini koruyan Dalaman Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'ndan bir açıklama bekliyor. 

DALAMAN'DA KAYACIK ÖLÜM YOLU! DAHA KAÇ CAN GİDECEK? DALAMAN'DA KAYACIK ÖLÜM YOLU! DAHA KAÇ CAN GİDECEK?