Muğla Vergi Dairesi Başkanı Mustafa İnceçayır tarafından yapılan açıklamaya göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığının 22 Eylül 2022 tarihli oluruyla, Dalaman ve Datça Malmüdürlükleri bünyesinde faaliyet gösteren bağlı vergi dairelerinin kapatılması kararlaştırıldı. Bu kapsamda, Dalaman ve Datça ilçelerindeki bağımsız vergi daireleri, 15 Ekim 2023 tarihi itibarıyla hizmete son verilecek.

MUĞLA YOLUNDA LASTİK PATLADI, ARAÇ ŞARAMPOLE UÇTU: 1 ÖLÜ, 2 YARALI MUĞLA YOLUNDA LASTİK PATLADI, ARAÇ ŞARAMPOLE UÇTU: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Başkan İnceçayır, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Dalaman ve Datça Malmüdürlükleri bünyesinde faaliyet gösteren bağlı vergi daireleri 15 Ekim 2023 tarihi itibarıyla kapatılacak. Yerine Muğla Vergi Dairesi Başkanlığımıza bağlı Dalaman Vergi Dairesi Müdürlüğü, Karaçalı Mahallesi, Atatürk Caddesi, Belediye İş Merkezi Kat: 1 Dalaman adresinde hizmet verecek. Aynı şekilde Datça Vergi Dairesi Müdürlüğü de İskele Mahallesi, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi, No: 35/A-B Datça adresinde 16 Ekim'den itibaren faaliyete geçecektir."

Bu değişiklikle birlikte, Muğla'nın vergi hizmetleri daha etkin ve verimli bir şekilde sürdürülecektir. Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı, vatandaşların vergi işlemlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için gerekli tüm önlemleri almış durumda.