Belediye Başkanı Muhammed Karakuş Ankara’da olduğu için Dalaman Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ertuğrul’un  ev sahipliği yaptığı kutlamalara Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta ve eşi Dr.Derya Yakuta, Ak Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Dalaman Ak Parti İlçe Başkanı Şefik Oğuz ve yüzlerce vatandaş katıldı.

CHP’Lİ BAŞKAN İŞÇİ KIYIMIYLA GÖREVİNE BAŞLADI CHP’Lİ BAŞKAN İŞÇİ KIYIMIYLA GÖREVİNE BAŞLADI

Kortej yürüyüşü öncesinde Haber 48’e konuşan AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça: “Dalamanlı hemşehrilerimizin bayram coşkusunu paylaşmak için buradayız. Dalamanlıların ve tüm Türkiye’nin bayramını kutluyorum. Coşkulu bir yürüyüş ve güzel bir konserle Dalamanlıların yanında olmak istedik” idafelerini kullanırken Ak Parti Dalaman İlçe Başkanı Şefik Oğuz da ” bayram tüm halkımıza ve ülkemize kutlu olsun. Yoğun bir gün geçiyor ve biz de burada bu büyük bir coşkuya katılıyoruz” dedi. Kutlamaların ev sahibi Dalaman Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ertuğrul ise “ tüm Dalamanımızın ve ülkemizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Belediye Başkanımız Muhammed Karakuş özel bir davet nedeniyle Ankara’da olduğu için kutlamalara katılamadı ama halkımıza çok selamı var. Hepimizin bayramını kutluyor. Ben de kendisine böyle güzel bir program hazırladığı için teşekkür ediyorum” sözleriyle bayram mesajını verdi.

Kutlamalara katılan vatandaşların coşkusu  Cumhuriyet Meydanı’nda bir kat daha arttı. Önce Doğukan Alsay’ın performansı ardından sahneye çıkan Bilal Sonses konseriyle Dalaman Cumhuriyet Meydanı’nda bayram coşkusu doruğa çıktı.