KAYACIK KANALINA UÇTU

Kaza, Dalaman’ın Kayacık Sahili mevkiinde gece saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Dalaman Kayacık Sahili’ne giden, Dalaman Hava Meydan Komutanlığı’nda astsubay olarak görev yapan Samet Doymuş yönetimindeki 48 AHF 243 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle Tersakan Çayı Kayacık Köprüsü’nden Kayacık Kanalı’na uçtu.

OTOMOBİLDE SIKIŞTI KALDILAR

DALAMAN'DA KAYACIK ÖLÜM YOLU! DAHA KAÇ CAN GİDECEK? DALAMAN'DA KAYACIK ÖLÜM YOLU! DAHA KAÇ CAN GİDECEK?

Otomobilde bulunan Ali B. kendi imkânları ile sudan çıkmayı başardı. Ancak Samet Doymuş ve yolcu konumundaki Kübra Demirkol suya gömülen otomobilde sıkıştı kaldı. Otomobilden çıkan Ali B. Durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

SAĞLIK EKİPLERİ GELDİ

İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralı Ali B.’yi ambulansla hastaneye kaldırdı.

CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

Uzun uğraşlara rağmen araca ve içinde bulunan 2 kişiye ulaşılamaması üzerine, Göcek Sahil Güvenlik ve Marmaris Polis Su Altı arama Ekipleri bölgeye sevk edildi. Yapılan arama kurtarma çalışmasının ardından otomobile ulaşan dalgıç ekipleri, araçta bulunan 2 kişinin cansız bedenini çıkarttı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, kazadan kendi imkanlarıyla kurtulan Ali B. ile sürücü Doymuş'un Kayserili ve memleketten arkadaş oldukları öğrenildi.