Dalaman Belediye Hizmet binası altında bulunan bir restoranda yağ yanması nedeniyle yangın çıktı.

İLK MÜDAHELE BELEDİYE ÇALIŞANLARINDAN…

Korku dolu anların yaşanmasına neden olan yangına ilk müdahaleyi restoran sahibi ve Dalaman Belediyesi çalışanları yaptı. Yangın söndürme tüpleri ile müdahale etti.

BİNA BOŞALTILDI

İlk müdahale sayesinde yangının büyümesi engellendi. Hizmet Binasında görevli herkesin binayı boşaltması sağlandı. İtfaiye ekipleri çok kısa sürede yangına tam müdahale ederek yangının tamamen söndürülmesini ve kontrol altına alınmasını sağladı.

İŞYERİ SAHİBİ FENALAŞTI

 Binada çalışanların dumandan etkilenmemesi adına dumanın tahliyesi sürecinde çalışmaya bir süre ara verildi. Maddi hasara sebep olan yangının söndürülmesinin ardından iş yeri sahibinin fenalaşması üzerine ambulans ile Dalaman Devlet Hastanesine gönderildi. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Göcek'teki yangın rüzgarla yayıldı: İnlice mahallesine tahliye
Göcek'teki yangın rüzgarla yayıldı: İnlice mahallesine tahliye
İçeriği Görüntüle

DALAMAN’DA YANGIN KORKUTTU, BİNA BOŞALTILDIDALAMAN’DA YANGIN KORKUTTU, BİNA BOŞALTILDI