S.S. Dalko Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Arif Yalılı, verdikleri iftar yemeğinde konuştu. Kooperatifi olarak her yıl iftar etkinliği yaptıklarını söyleyen Yalılı, kurucu üyelerinin çoğunun hayatını kaybettiğini hatırlatarak hem onların anısına hem de ülkedeki deprem, sel gibi çeşitli felaketlerde hayatını kaybeden vatandaşlar, şehit olanlar anısına iftar yemeği düzenlediklerini belirtti.

EKİM-KASIM AYLARINDA FESTİVALLER BAŞLAYACAK

2017'den beri iftar etkinliklerinin sürdüğünü ancak koronavirüs salgını nedeniyle bir süre ara verdiklerini hatırlatan Yalılı, Kefal Festivali'ni de yapacaklarını duyurdu.

Etkinliklerinin hayırlara vesile olmasını, amacına ulaşmasını dileyen Yalılı, turizmi canlandırmak için ekim-kasım aylarında festivallere yine başlayacaklarını söyledi.

"KÖYCEĞİZ-ORTACA AYRIMI YAPMIYORUZ"

"İnşallah bu Ramazan ayı hayırlara vesile olur." diyen Yalılı, "Köyceğiz-Ortaca ayrımı hiçbir zaman yapmıyoruz. 50 metrelik kanalın bir yüzü Köyceğiz, bir yüzü Ortaca. Köyceğiz Gölü, Köyceğiz Kanalı Ortaca ve Köyceğiz'in birbirini tamamlayıcısı." dedi.

Son yıllarda Türkiye'nin üst üste felaketlere maruz kaldığını vurgulayan Yalılı, bundan sonra daha güzel, hayırlı günlerin yaşanmasını temenni etti.

MUĞLA DAHİL 42 İLDE 'NARKOÇELİK-14' OPERASYONU: 321 ZEHİR TACİRİ YAKALANDI MUĞLA DAHİL 42 İLDE 'NARKOÇELİK-14' OPERASYONU: 321 ZEHİR TACİRİ YAKALANDI