S.S. Dalyan Deniz Taşıma Kooperatifi, 23 Mart Cumartesi günü ‘Seçimli Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.

ÜYELERİN NEREDEYSE TAMAMI KATILDI

Kooperatife ait Denizkızı Restoran’da yapılan kurulda, 2008 ile 2017 yılları arasında S.S. Dalyan Deniz Taşıma Kooperatifi’nde başkanlık yapan Atilla Gültekin ile 2017 yılından bugüne kadar başkanlık yapan Mehmet Ali Demir’in listeleri yarıştı. Seçime 118 üyenin 116’sı katıldı. Oy kullanan üyelerden 68’i Mehmet Ali Demir’i tercih ederken, 47’si ise Atilla Gültekin’e oy kullandı. Kullanılan oylardan biri de boş çıktı.

UZUNDEMİR’DEN DUYGUSAL VEDA: ORTACA İÇİN SAĞLIĞIMI KAYBETTİM UZUNDEMİR’DEN DUYGUSAL VEDA: ORTACA İÇİN SAĞLIĞIMI KAYBETTİM

EZİCİ ÇOĞUNLUK ELDE ETTİ

Üç yıl önce gerçekleştirilen seçimde Atilla Gültekin ile Mehmet Ali Demir arasındaki oy farkı 8 iken şimdi bu fark 21’e çıktı. Mehmet Ali Demir aldığı oylarla rakibine karşı ezici bir üstünlük elde etmiş oldu.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

S.S. Dalyan Deniz Yolcu Taşıma Kooperatifi’nin yeni yönetim kurulu listesi şöyle: Mehmet Ali Demir, Levent Kuru, Sezgin Şimşek, Engin Kaya, Adem Altın.

DENETİM KURULU LİSTESİ

Denetim kurulu listesi ise Mehmet Çelik, Ergün Çoban, Hasan Ümit Biçer’den oluştu.

SEÇİME KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

S.S. Dalyan Deniz Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Mehmet Ali Demir, gerçekleştirdikleri kurul sonrası yaptığı açıklamada, ‘Seçimli Olağan Genel Kurulu’na katılan herkese, yönetim ve denetim kurulu adına teşekkür etti.

SEZON 1 NİSAN’DA BAŞLIYOR

Demir, 1 Nisan tarihinde sezonun açılacağını belirterek, “Sezonu 1 Nisan tarihinde açacağız ancak İngiliz tur firmaları erken gelmeye başladı. Bu da sezonun hareketli olacağı anlamına geliyor. Sezonumuzun iyi olacağı görünüyor. Amacımız en iyi hizmeti vererek karşılığında üyelerimize para kazandırmak. Ayrıca,  Dalyan’ın ismini tüm Türkiye ve dünyaya duyurmak.” Dedi.