Kahramanmaraş'ta yaşanan depremleri üç gün öncesinden tahmin eden, 'Deprem Kahini' olarak anılan Avustralyalı gökbilimci Frank Hoogerbeets, son tahminlerine göre yeni bir depremin 48 saat içinde meydana gelebileceğini belirtti. Hoogerbeets, Ay, Güneş ve diğer gezegenlerin dünya üzerinde depremlere etki ettiği teorisini savunuyor ve bu doğrultuda depremleri tahmin etmeye çalışıyor. Kendisi bu teorileriyle ilgili dünya genelinde dikkat çekmekle birlikte sık sık televizyon programlarına katılarak ve YouTube kanalı aracılığıyla tahminlerini paylaşıyor. 

METEOROLOJİDEN ÇÖL TOZU UYARISI! NEFES ALMAKTA ZORLUK ÇEKİLECEK METEOROLOJİDEN ÇÖL TOZU UYARISI! NEFES ALMAKTA ZORLUK ÇEKİLECEK

DEPREM KAHİNİNDEN KORKUTAN AÇIKLAMA!

Frank Hoogerbeets'in deprem tahminleriyle ilgili olarak belirttiği genellikle dünyanın  aktif deprem bölgelerine odaklanmış gibi görünüyor. Hoogerbeets, "Deprem Kahini" olarak tüm dünyada anılıyor. Dünyanın çeşitli bölgelerinde meydana gelebileceğini öne sürdüğü depremleri tahmin etmeye çalışan bir gökbilimci olan Hoogerbeets, Ay, Güneş ve diğer gezegenlerin yer yüzündeki depremleri tetiklediğini iddia eden teoriler geliştirdi.Frank Hoogerbeets'in deprem tahminlerinde odaklandığı bölgelerin genellikle dünyanın zaten aktif fay hatlarına yakın bölgeler olduğu belirtildi. Hoogerbeets, gerçekleşecek büyük deprem için Kamçatka Yarımadası ve Kuril Adaları'nı gösteriyor. 

Hoogerbeets'in nasıl bir tahmin yaptığı ise merak ediliyor. Özel bir yazılım geliştirdiği ve bu yazılım sayesinde bilgileri aktardığını belirtiyor.