Derbide heyecan dolu bekleyiş başladı. Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı futbolseverler tarafından yakından takip edilecek. Süper Kupa maçının da bu hafta içerisinde oynanacak olması dolayısıyla 1 haftada iki kez derbi mücadelesine çıkacak olan futbolcular, bugün ilk mücadelenin terini dökecek. 23 yılda rakibine sahasında sadece 2 kez mağlup olan Fenerbahçe, galibiyet elde ederek hem liderlik koltuğuna oturmayı hem de Kadıköy geleneğine geri dönmek istiyor. 43 puanla liderliği paylaşan iki takım, bu karşılaşma sonrası puan tablosunda üstünlük kurmanın hayalini besleyecek.

ARDA KARDEŞLER YÖNETECEK

İcardi, Dzeko, Ferdi, Kerem, Tadic, Zaha ve pek çok önemli ismin forma giyeceği karşılaşma, ekran başından canlı olarak takip edilecek. Arda Kardeşler'in yöneteceği mücadele ise bir ilk olacak. Kardeşler, Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin ardından ilk kez bir Fenerbahçe Galatasaray derbisini yönetme şansını elde edecek.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Galatasaray derbisi, 24 Aralık Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. Karşılaşma, Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

VAR HAKEMİ AÇIKLANDI

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun oldu. AVAR'da ise Özgür Yankaya ile Kerem Ersoy görev yapacak.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe Galatasaray maçının muhtemel 11'lerinin şu şekilde olması bekleniyor;

FENERBAHÇE KADROSU

· Livakovic

· Osayi-Samuel

· Samet (Serdar)

· Djiku

· FeRdi

· ismail

· Crespo

· İrfan Can

· Szymanski

· Tadic

· Dzeko

GALATASARAY KADROSU

· Muslera

· Boey

· Nelsson (Davinson)

· Abdülkerim

MUĞLA EGE YILDIZLARI FIRTINA GİBİ ESİYOR MUĞLA EGE YILDIZLARI FIRTINA GİBİ ESİYOR

· Barış Alper

· Torreira

· Kaan

· Ziyech

· Kerem A.

· Zaha

· Icardi