FENERBAHÇE

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 6. ve son hafta maçında Slovakya temcilcisi Spartak Trnava'yı konuk eden Fenerbahçe, sahadan 4-0 galip ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde goller Ferdi Kadıoğlu, Dusan Tadic ve Edin Dzneko'dan (2) geldi. Sezona bu organizasyonda 2. eleme turundan başlayan Fenerbahçe, H Grubu'nu 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle 12 puanda tamamladı. Kanarya, 6 maçta rakip filelere 13 gol atarken, kalesinde ise 11 gol gördü.

Kadıköy'de bu sezon Nordsjaelland ve Ludogorets'i 3-1'lik skorlarla mağlup eden Fenerbahçe, deplasmanda ise Spartak Trnava'yı 2-1 yenmişti. Sarı-lacivertliler, dış sahada Ludogorets ve Nordsjaelland maçlarından mağlup ayrıldı.

CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU İÇİN KOORDİNASYON TOPLANTISI CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU İÇİN KOORDİNASYON TOPLANTISI

Grubun diğer müsabakasında Nordsjaelland'ı 1-0 mağlup eden Bulgaristan ekibi Ludogorets Razgrad ise 12 puanla adını bir üst tura yazdıran takım oldu.

BEŞİKTAŞ

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 6. ve son hafta mücadelesinde temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda Lugano ile mücadele etti. Konferans Ligi'ne veda eden Beşiktaş, oynanan maçı 2-0 kazandı ve grubu 4 puanla 3. sırada tamamladı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 6. ve son maçında Lugano’ya konuk oldu. Karşılaşma Letzigrund Stadı'nda oynandı. Konferans Ligi'ne veda eden Beşiktaş, Lugano'yu 2-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından siyah-beyazlılar, D grubunu 3. sırada 4 puanla bitirdi.