Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın son dakika savcılık ifadesi tamamlandı. Şüphelilerin emniyetteki ifadelerine ilişkin ayrıntılar ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Eski eşinin iş yerini kurşunlattığı suçlamasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay ile beraberindekiler adliyeye sevk edildi. İş yerine silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler, gözaltında Kaan Akkuş'un adını verdi. Ece Ronay ise hakkındaki iddiaları reddetti.

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşi Mehmet Bilir'in iş yerini kurşunlattırmaya azmettirmek suçlamasıyla gözaltına alındı.

Aynı soruşturma kapsamında Ronay'la birlikte 5 kişi daha yakalandı.

Ronay ve beraberindekilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

KAAN AKKUŞ'UN ADINI VERDİLER

Şüphelilerin emniyetteki ifadelerine ilişkin ayrıntılar ortaya çıktı.

İş yerlerine saldırı düzenleyen şüphelilerin kendilerini azmettiren kişinin Kaan Akkuş olduğunu itiraf ettikleri, Ece Ronay'ın ise kendisi hakkındaki bütün iddiaları reddettiği öğrenildi.

HAVA ALMAK İÇİN ÇIKTIĞI BALKON SONU OLDU HAVA ALMAK İÇİN ÇIKTIĞI BALKON SONU OLDU

NE OLMUŞTU?

Ece Ronay, eski eşi Mehmet Bilir'nin iş yerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

Ronay'la birlikte, Bilir'in iş yerini kurşunladığı tespit edilen 5 kişi daha yakalanmıştı.

Ece Ronay'a ait cep telefonları, tablet ve dizüstü bilgisayar gibi elektronik cihazlar, Siber Suçlarla Mücadele Şubesi'ndeki uzman ekipler tarafından inceleme altına alınmıştı.

Ronay ile tetiği çeken şüphelilerin bağlantısı araştırılıyor.

Aralık ayı başında da Ece Ronay'ın Kocaeli Gebze ve İstanbul Kadıköy'deki güzellik merkezlerine silahlı saldırı düzenlenmişti.

Emniyete başvuran Ronay, saldırılarla ilgili şikayetçi olmuştu.