1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR'DAN ERKEN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI 1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR'DAN ERKEN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI

Antrenörlük kariyerinde başarı basamaklarını bir bir azimle çıktığını belirten Hasdemir, "Her basamağı geçmenin ayrı bir tecrübesi var. İnandığım yolda gitmeye çalışan bir spor adamıyım." dedi.

Hasdemir açıklamasında şu ifadeleri kullandı; "İlk kez Hokey u19 Kadınlar Milli takımlarında görevlendirildim. Ve bunun sonucunda Avrupa Dördüncülüğünü ülkemize kazandırdık. Şimdi ise Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Kadınlar A Milli takımında görevlendirildim. 26 kişilik aday kadromuz ile Alanya kampımız devam ediyor. Kamp süreçleri bizler için çok önemli. Gayretle çalışmaya devam edeceğiz."

AVRUPA ŞAMPİYONASINDAN ÇOK ÜMİTLİYİM

"İki ayrı kategoride Avrupa şampiyonasına katılacağız. Amacımız ve parolamız her zaman şampiyonluk."

"BİZ BİR AİLEYİZ "

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan'a, As Başkan Bayram Yüksel'e ve Federasyonun kıymetli çalışanlarına teşekkür eden Hasdemir, " Kime görev verilirse verilsin herkesin kendisini evinde gibi hissettiğini, Burada çalışan teknik heyet ve sporcuların çok memnun olduğunu, Böyle bir ortamı başka bir camiada görmenin mümkün olmadığını vurguladı.