Muğla'nın Menteşe ilçesinde gerçekleşen resmi törenle, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 181. yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri başladı. Tören, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlendi. Törende, Emniyet teşkilatının gurur dolu günü, birlik ve beraberlik mesajlarının öne çıktığı etkinliklerle kutlandı.

Restoranda akrabasını vuran zanlı tutuklandı
Restoranda akrabasını vuran zanlı tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Törene Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Karadeniz’in yanı sıra Emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve farklı birimlerden çok sayıda polis memuru katılım sağladı.

I M G 3949

İl Emniyet Müdürü Süleyman Karadeniz’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunması sonrası, aziz şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi ve İstiklal Marşı okundu. Emniyet mensuplarının hatıra fotoğrafı çektirmesi ile beraber tören sona erdi.

Kaynak: Muğla Yenigün