Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen olayda Özgür Çet'in eşiyle yaşadığı sürekli tartışmaların sonucunda eşini bıçaklayarak öldürdüğü ve cesedini ormanlık bir alana bıraktığı iddiasıyla yargılandığı duruşma, Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gerçekleşti.

Sanık, savunmasında evliliklerinin sürekli tartışmalarla dolu olduğunu ve bu nedenle evliliği çocukları için sürdürdüğünü iddia etti. Eşini bıçakladıktan sonra ormanlık bir alana attığı iddia edilen Özgür Çet, savunmasında "Yüzüstü düşen karımı kaldırdığımda bıçağın vücuduna saplandığını gördüm. Bıçağı çektiğimde karım ölmüştü. Ne yapacağımı bilemedim. Gece de sanayide plakasız bir kamyonetin anahtarı üzerindeydi. Onu alıp eve gittim. Kamyonetin kasasına koyarak gece ormanlık alana bıraktım." ifadelerini kullandı. 

MESAİ SAATİNDE ÇIKMASI FACİAYI ÖNLEDİ MESAİ SAATİNDE ÇIKMASI FACİAYI ÖNLEDİ

Damadının daha önce de kızının altınlarını aldığınığını ve sattığını iddia eden Kaçar, "Kızım çalışıp parasını bankaya koyuyordu. Kızımı öldürüp dağa attıktan sonra bankadaki parasını almaya çalışmış. Kızımın kemiklerini dağdan topladım. Onun da ölene kadar cezaevinde çürümesini istiyorum." dedi.