Çanakkale'nin Biga ilçesinde yaşayan 30 yaşındaki Fırat Yıldızhan, bir süredir ayrı yaşadığı, boşanma aşamasındaki eşi Saliha Gizem'in Lapseki ilçesindeki evinin önüne geldi. Konuşmak istediğini söyleyen Fırat Yıldızhan, Gizem'i otomobille alıp, Biga istikametine doğru yola çıktı. İkili arasında tartışma çıktı. Fırat Yıldızhan, ilk eşinden 2 çocuğu olan Saliha Gizem'i iple boğdu.

İŞÇİLER, ORMANDA İNSAN KAFASI BULDU İŞÇİLER, ORMANDA İNSAN KAFASI BULDU

Daha sonra cesedi Biga ilçesi Çavuşköy mevkiinde bir hafriyat alanına gömdü. Gizem'den haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi.

GÖMDÜĞÜ YERİ GÖSTERDİ

Çalışma başlatan polis, Gizem'in Lapseki'de bir otomobile binip, Fırat Yıldızhan ile ilçeden ayrıldığını belirledi.

Bunun üzerine polis, Yıldızhan’ı gözaltına aldı. Şüpheli cinayeti itiraf edip, cesedi gömdüğü yeri gösterdi. Bölgede inceleme yapan polis ekipleri, sabah saatlerinde Gizem'in cansız bedenine ulaştı. Cenaze otopsi için Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İKİ KARDEŞ TUTUKLANDI

Fırat Yıldızhan'ın kardeşi 20 yaşındaki Yağız Yıldızhan da gözaltına alındı. Yağız Yıldızhan’ın ağabeyine cesedi gömerken yardım ettiği öğrenildi. İki kardeş emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Kardeşler, ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.