İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 9 Şubat 2022 Çarşamba günü kapılarını açan EMITT 2022’de katılımcılar, Fethiye standına yoğun ilgi gösterdi. İlk saatlerden başlayarak yüzlerce misafir ağırlayan Fethiye standını, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da ziyaret etti. Babadağ teleferiğin, maketlerle etkili şekilde tanıtıldığı fuarda, Fethiye standının ziyaretçileri VR gözlüklerle yamaç paraşütü deneyimi yaşadı.

Fuara, Fethiye iş dünyasını temsilen, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Mete Ay, Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Erdem, Şevket Süreyya Gürol, Halil İbrahim Öztürk, Emre Başaran, Ramazan Dim ve Fatih Tufan ile Meclis Üyeleri Aydın Ertemli, Akif Milaslıoğlu, Erdem Can Cüceoğlu, Adnan Erdoğan, Erol Aksoy, Ali Çelik, Mustafa Yiğit, Ramazan Sıtkı Gümüşhan, Mehmet Döver, Ozan Avcı, Ozan Altıok, Efrahim Akaçabel ile Kerim Arslan katıldı. Stantta gelen ziyaretçilerle birebir ilgilenen Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, turizm profesyonelleriyle ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

YÜRÜYÜŞ YAPARKEN DÜŞEN İNGİLİZ TURİST HASTANEYE KALDIRILDI YÜRÜYÜŞ YAPARKEN DÜŞEN İNGİLİZ TURİST HASTANEYE KALDIRILDI

FETHİYE, 2022 SEZONUNA HAZIR

Fethiye’nin en iyi şekilde tanıtımı amacıyla, başta Fethiye Belediyesi olmak üzere tüm turizm paydaşlarıyla birlik beraberlik içinde geniş bir kadroyla EMITT’te yer aldıklarını vurgulayan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, standa olan yoğun ilgiden büyük memnuniyet duydukları söyledi. Fethiye’nin yenilenen alt yapısıyla, konaklama tesisleri ve tüm turizm aktörleriyle 2022 sezonuna hazır olduğunu kaydeden Başkan Çıralı, “Türkiye’den ve dünyanın her yerinden tüm tatilcileri Fethiye’ye bekliyoruz” dedi.

Fuarı değerlendiren Başkan Çıralı, Fethiye için çok önemli ikili görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirterek, 2022 turizm sezonundan beklentilerinin çok yüksek olduğunun altını çizdi.

12 Şubat Cumartesi gününe kadar açık kalacak EMITT fuarında Fethiye, tüm destinasyonları ve alternatif turizm seçenekleriyle ziyaretçilere tanıtılıyor.

Kaynak: Bultenler